15

Анонимен

преди 7 години

Ах, сълзите в детските очи! Патока Доналд незабавно да бомбардира всички училища и детски градини в региона.

14

Анонимен

преди 7 години

Нашите се гърмят и без оръжията да са легализирани представете си ако бяха хаха

13

Анонимен

преди 7 години

Ценности на системата !!!

12

Петолъчка в сърцето

преди 7 години

Вижте децата на американските капиталисти какво правят, като влязат в училище с огнестрелно оръжие, бройката на тpyповете е от 5 нагоре, нашите най-много да убият 1 детенце с ритници в училище. Виждате ли на какво ни научи комунизма и колко много сме изостанали от САЩ????

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11 Чакам да дойдеш да ме хванеш и заведеш на разстрел. Слаби са ви гащите и наsрани. От страх! Страхливи плазмодии сте, за нищо не ставате, освен анонимно да се зъбите с вонящи уста. Всъщност чакам, за да ви видя треперящите zадници!

10

А бе

преди 7 години

Имат някакъв проблем с образованието и здравеопазването американците, та толкоз са озлобени към тия институции...Тези цели кой знае защо са им приоритет и при бомбардировките.Може би имат психо-травми от детството, като ученици?

9

neo5

преди 7 години

Таман изгледах днеска док. филм : Вода и власт: Калифорнийският обирТам е такава суша вече, че... хората май заради това се трепят там.

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКАТО ПОЧНЕ РАЗСТРЕЛА НА КОМУНИСТИ НЕ ПРОПУСКАЙ ДА СИ ГО ПРИПОМНИШ ДРУГАРЮ

7

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е ПРИЯТЕЛ НА САЩ...========Българите по принцип сме приятели с всички народи. Обаче, американците едва ли ни имат за хора. Бомбардирали са граждански обекти в София с огромна жестокост.При такива приятели като САЩ врагове не ни трябват - затова от 9 млн станахме 5 млн.

6

Щирлиц

преди 7 години

Затова американската флотилия наближава Северна Корея,мдааа...

5

Циник до 5

преди 7 години

Шшшш....изборите минаха! Закъснял си с бай Тошовата агитация! Проспериращата държава с Белене-то и още 40 концлагера...5 годишните планове....безбройните конгреси на БКП....гумените гало*ши...и налъмите е в миналото!Задръж комсомолския си плам за следващите!

4

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИСТИТЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПРЪСКАТ ОМРАЗА КЪМ ЗАГИНАЛИТЕ. НО КЪМ ТЯХ ЩЕ СЕ ОТНЕСАТ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН КОГАТО ТЕ ЗАГИНАТ

3

баю

преди 7 години

Щях да се учудя ако нещо добро се беше случи в Кравария. А тази новина ме подсеща че вървиме по същият път на краварите. От спокойна и просперираща държава преди 30 години се превърнахме в територия на убииците наркоманите проститутките унищожената икономика мизерията високите цени ниските заплати и пенсии и територия на мутрите. Това ли искахте тези които скачахте на ман.гала от драгалевци на х.я? Ако е това получихте го в троен размер! Честито!

2

Анонимен

преди 7 години

Българите съчувстват на пострадалите американци.

1

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА РОДНИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ. БЪЛГАРИЯ Е ПРИЯТЕЛ НА САЩ И БЪЛГАРИТЕ ИСКРЕНО СЪЧУВСТВАТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ В ТАКИВА ТРАГЕДИИ.