18

вързоп

преди 7 години

как ще ги осъществите тези мерки като след 6-7 години няма да имате учители, сега средната възраст на учителя 57 години ли е ? Без да има мъже учители няма дисциплина, децата от учители жени не се плашат.

17

ЕС

преди 7 години

Дрън дрън и нищо

16

Анонимен

преди 7 години

22 МЕРКИ МИ ПРИЛИЧАТ НА 21 ВИДА ПОМОЩИ....ЗНАЕТЕ ЗА КОГО.

15

Анонимен

преди 7 години

НЯМА УСПЕШНО ВЪЗПИТАНИЕ БЕЗ НАКАЗАНИЯ. ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАКАЗАНИЕ С ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД- НЕ СЕ ПРИЛАГА! МОЖЕШЕ ДА СЕ ОБМИСЛИ И ПРОВИНИЛИЯТ СЕ ДА ОСТАВА СЛЕД ЧАСОВЕТЕ ЗА ДООБРАБОТКА- ПАК НЕ СЕ ПРИЛГА. САМО СОЛЕНИ ГЛОБИ!ДАВАМ ЗА ПРИМЕР МЕКСИКО:ЗА НАЙ-МАЛКОТО ПРОВИНЕНИЕ УЧЕНИКА СЕ ИЗКЛЮЧВА- БЕЗ ПРАВО ДА УЧИ В ДЪРЖАВНО УЧИЛИЩЕ, А САМО В ЧАСТНО. НО ТАКСИТЕ ТАМ СА ОГРОМНИ. И РОДИТЕЛЯТ Е СИЛНО МОТИВИРАН ДА ДЪРЖИ ИЗКЪСО ДЕТЕТО СИ.

14

Бай Хой

преди 7 години

Махнете делегираните бюджети, само пълните гушите на директорите и приближените им. Прочетете старите правилници, може да ви хареса нещо. И да има глоби за родителите, защото няма ТВУ. На българина трябва да му се бръкне в джоба за да върви работата. Като не му харесва да си прибира диването в тях

13

Анонимен

преди 7 години

Има ли макаренко, тежки репресии или глоби за родителите - не.Ми идете се гръмнете. Толкова ви струват мерките.

12

Аз

преди 7 години

А новия министър изобщо знае ли, че говори измишльотини? Знае ли, че до 4 клас учениците по закон вече не се наказват по никакъв начин. Знае ли, че момчето, убило момиче влиза в тази графа, че обяснява как учителите можели да наказват...... Как могат да наказват, нека ми обясни?!? Наистина много искам да знам как????? ***. Законите на образованието не знае, министър ми станал. Това правителство доказа, че работи против образованието и против учителите. Разказа им играта!

11

Анонимен

преди 7 години

Най важното в близост до училищата да не се продават кока-кола и др.които масовосе пият и се превъзбуждат.На всеки етаж в междучасията да има дежурен учител за респект.Учителите изразяват безраличие при наблюдение на подобни случаи...

10

123

преди 7 години

Cледвайте Aмериканската система. Tе са видели всичко.

9

ФФФ

преди 7 години

До Анонимен 2И ако му дръпне учителят ухото, детето веднага звъни на телефона и спасителния екип пристига.

8

Празни приказки

преди 7 години

И кво значат тези общи приказки? Като го изведе учителят от клас, кому ще го остави?Кое е това лице, което ще надзирава изведените ученици и какво става, ако те не слушат и него? Кои са тия други форми на обучение? Ако е добре познатата ни индивидуална форма на обучение, то всеки, на когото не му се ходи на училище, може да подлуди учителите, да пребие съучениците си и да си излезе с гордо вдигната глава.И какви наказания за агресия ще има, че не разбрахме?

7

Анонимен

преди 7 години

Тоя с мерките е бил най големия смотльо в училище

6

Анонимен

преди 7 години

Не може децата-*** да учат с моите деца които са отличници. Не може всички да са успяващи мениджъри и финансисти. Трябва да има и тъ.пи дето да работят тежката работа. Това са точно такива деца, които не се учат не възприемат и създават проблеми. Решението е бой и труд. Така *** ще стане човек! Някои ще кажат да ама твоите деца можеха да са *** ти пак ли така ще говориш. Отговора е докато моите деца стигнат до тия гарантирам 100% че от понеделник до събота няма да могат да си седнат на седалището, ще го млатя като мръсно куче докато не се научи на ред и дисциплина!

5

Глу пост

преди 7 години

Поредната глупост. Абе тези отгоре всичките са изтрещели яко. Само се замислете защо преди 15-на години нямаше никакво насилие в училищата. Защо всички слушаха учителите, а не като днес на една 12г пръдла неможеш да кажеш нищо защото баща и бил някой си.Всичко тръгва от семейството, точно това семейство което е почти пред разпадане в България. Просто тези отгоре неосъзнават че демографския проблем е истински и доста сериозен.

4

Анонимен

преди 7 години

Решението е снайперист на покрива. При акции на деца - хулигани, отстрел. Като паднат първите жертви ще настане тишина и спокойствие. И мир.

3

Анонимен

преди 7 години

Децата - убийци ще бъдат срещани с психолози. Тия в ред ли са?

2

Анонимен

преди 7 години

Мерките са от вида - вместо на 112 учениците ще трябва да звънят на шестцифрен телефон, който ще е разлепен във всяко училище и ще се усвоят едни пари докато за заплати и училища пари няма. Ефектът ще е обратен, но на кой му пука от всиката тъпота и незаинтересованост във властта.

1

Родител

преди 7 години

Те като са изпуснати първите седем години домашно възпитание ,каквито и мерки да се вземат,това разглезено и безхаберно поколение е НЕКОНТРОЛИРУЕМО.Ако издърпаш на някой ухото-Агенция за защита на детето,ако му повишиш тон-също.А за един шамар/заслужен/може да те осъдят.Примери много,а поколението расте все по невъзпитано,глезено и т.ъ.п. Постовете по сайтовете многодобре илюстрира това.Каруцарски речник и празноглаво всезнайство. Жална България!