9

До анонимника 5

преди 7 години

"На когото не му оттърва, да не работи! Тези жени имат нужда от работата, за да не умрат от глад." - Ало, ти да не живееш в 19 век? Или избиваш комплекси за малоценност (т.е. да покажеш колко си велик)?

8

Дзъ

преди 7 години

Ако озаптим консуматорските си апетити светът ще стане по- разумно място... не разбирам защо е нужно да имаш 70 ризи, като са ти необходими не повече от 15

7

богомилът

преди 7 години

ЗАГЛАВИЕТО Е ИЗПИСАНО НЕГРАМОТНО!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Търговските и производствените предприятия не са благотворителни дружества. Ако държавите искаха да помогнат на тези хора, щаха да въведат минимална работна заплата или минимално почасово заплащане, но тогава бизнесът на тези шивашки предприятия ще замре и работниците пак ще гладуват. Затова, бъдете благодарни за това, което имате и давайте децата си на училище!

5

Анонимен

преди 7 години

На когото не му оттърва, да не работи! Тези жени имат нужда от работата, за да не умрат от глад. В този смисъл работодателят им им прави услуга като ги наема въобще. Трябва да са му благодарни за това. На когото не му харесва - прав му път!

4

Трол Горянин

преди 7 години

Лошото е че фирмите печелят пари на наш гръб , защото една риза произведена в БГ струва материалите плюс 1-1,50лв за работа , и в Германия се продава за 15- 20? (етикетите с цените се слагат в цеха ) , за Индия въобще не ми се говори .

3

Анонимен

преди 7 години

до:1 Така е наистина.Във всеки един бранш се злоупотребява с човешкият​ труд!

2

originalM

преди 7 години

имате ли версия без дублаж? на английски?благодаря за линк

1

на баа ти фърчилото

преди 7 години

индия-българия- условията същите- извънреден труд, заплата хич