9

Анонимен

преди 7 години

Той даже компактдискът не е изчезнал заради MP3-ките, а продажбата на плочи се увеличава. Повечето хора искат електронния вариант, за да го ползват удобно навън, а носител, за да си го редят на етажерката вкъщи. Дом без книги е най-тъжното нещо.

8

Анонимен

преди 7 години

Краят на хартиената книга не идва. В световен мащаб след голямо намаление от 3-4г. броя на продадените хартиени книги се увеличава, а на ерлектронните пада.

7

Анонимен

преди 7 години

На телефон и таблет не е комфортно, но един електронен четец е по-удобен от телефона и хартията. Не съм против хартиените носители, важно е от време на време да се чете, че ще станем сите като Винету ако не обръщаме внимание на книгите.

6

Анонимен

преди 7 години

Всеки да чете на каквото му е удобно- хартия, телефон, таблет... не ми пука особено.

5

Мен

преди 7 години

Разбира се, че идва. Важното нещо в книгата е съдържанието, а не от какво е направена. Няма нищо по-удобно от това да имаш достъп до цялата си библиотека + всички нови издания в джоба си по всяко време. Прашните рафтове пълни с книги са история от 20-ти век.

4

Анонимен

преди 7 години

Дали е хартиена или електронна няма значение , важното е човек да си плати за копието, същото важи за музика, филми и т.н. Нормално е носителите да еволюират, но авторите не бива да бъдат ощетявани .

3

Анонимен

преди 7 години

До redordeadБРАВО!!!

2

redordead

преди 7 години

През живота си, всеки що годе нормален човек, трябва да прочете десетина книги, за да разбереш обаче кои са тези десетина книги, трябва да прочетеш 20 000 тома...

1

Анонимен

преди 7 години

Книгите както и филмите - болшинството е плява, за запълване на времето. Стойностните неща са малко. Сега книгите-плява се заместват от социалнтите мрежи, мобилни игри и прочие, а стойностните неща ще се четат както и преди.Така че от моя гледна точка проблеми няма.