43

!

преди 7 години

Т.Трайков е човек на консенсуса, умерен, балансиран, с положителна енергия.За него гласуваме и сме приятно изненадани, че има такава интелигентност и харизма: от 27-30 години гласуваме за СДС,ДСБ.Трайков трябва да оглави Десницата! Тази година за първи път гласуваме за ГЕРБ.Има изненадващо ЗЛОСТНИ публикации в Стандарт, които копират Работническо дело от 1960г.по ярост: за сведение на анонимния редактор, И.Костов бе причина да НИ отворят вратите за ЕС от ЕС повярваха БЛАГОДАРЕНИЕ на ДЕСНИЦАТА

42

анонимна.

преди 7 години

Така се реформираха реформаторите, че сами не могат да се познаят- това те ли са или не.Да повикат Костов и да ги снима за спомен докато още е останал някой.

41

Анонимен

преди 7 години

Трайков е интелигентен мъж и е подходящ за политика,но като цяло групата има трески за дялане.

40

luckyman

преди 7 години

На Костовистките кърлежи, дясната ръка често присяга към левия джоб!

39

Анонимен

преди 7 години

Селските и градски леваци и десняци най-напред да минат през казармата и тогава да се обаждат от коневръза!Били болни и не можели да стават войници,но са здрави за политици,депутати и министри!А клептоманията не е ли болест?

38

АНОНИМЕН

преди 7 години

Всички телевизии издържани или от Борисов или от Америка за България се усвиниха да канят тези десни политици преди изборите и сега продължават. Не разбрахте ли че от тези *** за зеле не става? Всеки техен министър все с гафове се прочу и все за Америка работеше. Как да се обединят десните като всеки иска да бъде лидер и ако не стане прави нова партия. 90 % от тези отдавна трябваше да са в панделата , а не да са в студията на ТВ. Сега Патриотите ще покажат как се работи за българските интереси.

37

Бойко

преди 7 години

Аз ще преглътна Его-то си и ще поведа десните ... пшльовци

36

Анонимен

преди 7 години

Дясното трябва да се справи с проруските хибриди, които само глупости ще ръсят в тяхна вреда.

35

Анонимен

преди 7 години

Трайчо, и да се обединявате тоя народ си е настроен и устроен левичарски, и няма да ви припознае колкото и разумни и истински неща да говорите. Просто ще си гласува на инат, каквито и истини да му се вадят.

34

Анонимен

преди 7 години

Защо не се скриете с вашето "продемократично и проевропейски настроено" поведение.Никой не иска друго,никой не иска връщане назад,но вашата злобна риторика към Русия и всичко руско,отблъснаха много хора от вас.Вие не разбрахте едно-България трябва да следва собствените си интереси и да не се навежда на никой-нито на изток,нито на запад,а да води балансирана политика,на която вие не сте способни.

33

Анонимен

преди 7 години

Масонството според най големият открит масон Димитър Недков Е ОСНОВА за позволяването да има българска държава след освобождението !Дори така наречните читалища използвани от революционерите са били масонски ложи

32

Анонимен

преди 7 години

Не обединение в дясно,ново дясно трябва на държавата.Вас ви видяхме що за стока сте и повече няма да гласуваме за този турлю гювеч.Напъните ви и общо и поотделно не доведоха до нищо,затова отстъпете си местата на нови хора,защото съзнанието и мнението на другите за вас не може да се приватизира.

31

Анонимен

преди 7 години

31, тук съм напълно съгласен! Сасипаха всичко за жълти стотинки комисионни​!

30

Анонимен

преди 7 години

Как защо ? Ти за масоните не ли си чувал . Нашата политика е со кротце и со благо и со малко кютек , а тяхната е и тако и вако .

29

Анонимен

преди 7 години

ПсевдоДесни ЕгоИсти , Псевдо Леви ЕгоИсти, Псевдо обединени ЕгоИсти, Движение продажни псевдо осмонски ЕгоИсти . ... Тваса итинските имена на фирмите ъъъ партиите

28

RIP BG

преди 7 години

До 24 Със "з" или със "с" все ни е _аха държавата.. сега сме само територия на Турция и неформален щат ! Изнасилиха България след което ни казват че ни е сме виновни . ДАЙТЕ ДА ЗАКРИВАМЕ ТОЯ ЦИРК

27

Георги Шопов

преди 7 години

Посеркото Трайков търси варианти с лайнарите от Герб да крадат на това му казва управление

26

Да не забравяме!

преди 7 години

Да не забравяме,че изборите бяха спечелени от първите с малко повече от 1 000 000 гласа, а вторите имаха под тази цифра.Това в никакъв случай не е много при ниска избирателна активност.Вярно, десните загубиха, защото не знаят как се печелят избори.Избори се печелят с вдъхновение и откритост, а не както до сега с купуване.В наше село един от кандидатите на първите даваше по 25 лева на бабичка за глас. Ако сложим следна цена от 30 лева излиза, че ако имам 30 000 000 милиона спокойно ще управлявам!

25

Анонимен

преди 7 години

Дясното си е обединено и признато от цяла Европа - нарича се партия Герб и премиера Бойко Борисов. Тези дето ни ги пробутвате за уж десни не представляват никой и никой не ги е избирал за нищо. Какво си говорят на техните си частни гей партита си е техен проблем и не интересува никого.

24

Васо

преди 7 години

До БАБА КУНА. Бабо Куне, той говори за дясно без тези мюзевири. Да си ходят при Борисов.