8

Анонимен

преди 7 години

През април на практика няма потребление на парно. Написаното в "новината" означава ли, че част от потреблението на парно преди април ще се плаща по по-високите цени от април?!

7

Анонимен

преди 7 години

Казано другояче - не внасяйте дори стотинка за "топлото". Чакайте изравнителните сметки. Не че и те са законоъобразни, но при настоящата съдебна система и съдии, законите нямат значение. Съдиите отсъждат по собствено мнение.

6

Анонимен

преди 7 години

Преценили са ни много добре, че ще си държим главичките наведени и няма да се опълчим срещу мафията и затова ни вдигат цените и ще продължават.

5

Тъпанар

преди 7 години

До ДимитърМитко, тя статията не е написана да се разбира, а да подготви хората да си знаят, че пак ще ги рекетират. Само като види човек ключовите реплики от типа ''април ще е декември'', ''възможно е да са ощетени потребителите'' (разбирай всички), ''топло подаването не е спряно'' (Нима? В моя квартал няма парно от седмица), ''двойно топлинно счетоводство'' и вече ни става ясно, че някои хора вече яко точат лиги за поредния рекет.

4

Анонимен

преди 7 години

Пропорционално ни го набиха следизборно. Продължавайте да гласувате за ГЕРБ. Изиграха цирка с изборите за да си сложат служебно правителство на което никой да не търси сметка и да свърши мръсната работа.

3

Топлофикация- убиец

преди 7 години

Престъпната Топлофикация да върне парите на хората, чиито жилища ползва като коридор за извършване на най-грозното престъпление на века - изнудване на цели семейства, които не ползват и не искат да ползват услугите й. Никъде по света няма такова нещо - да те принуждават да плащаш за нещо, което не ползваш и на сила да те правят клиент. След като няма и няма да има договор защото не си им клиент трябва да ти плащат за това че тръбите им минават през частния ти имот. Топлофикация е убиец на пенсио

2

Димитър

преди 7 години

Нищо не разбрах от тази статия.

1

123

преди 7 години

Топлофикация реши - средномесечната температура за април ще бъде минус 2 градуса.