9

Анонимен

преди 7 години

Ники Кънчев към Майк Тайсън като влизаше в Биг Брадър миналата година: Майк, ние много се гордеем с нашия Кубрат Пулев. Познавеаш ли го? И Майк Тайсън: Да, познавам го, веднъж го видях как се би с Кличко! Уахахахахаха......

8

Анонимен

преди 7 години

Тези двама братя са пълни палячовци!!

7

Анонимен

преди 7 години

Този на снимката е изключително маллоумно и арогантно коппеле. Няма да забравя как буташе Кличко след края на мача за да не поздрави пребития му брат.

6

nito

преди 7 години

местим на ляво

5

Анонимен

преди 7 години

Така е като не ставаш за нищо друго освен да се млатиш като див селянин...

4

Анонимен

преди 7 години

Ava ko ma interva,neka prayat pari

3

Анонимен

преди 7 години

до 1 Ами туй хюммне брат му Кубрат видя ли с каква торба ще се бие в София в края на месеца? С Кевин Джонсън..който е с 2 години по-стар от него, но и отдавна никой не го бръсне за слива в бокса. Последно го гледах тоя срещу Великият Виталий Кличко,когато още беше в разцвета на силите си Кевинчо на 31 години, а Виталий беше на 39 години и с бастуна го победи по точки в един от последните си мачове в кариерата, но преди това му наду кофата. Смях в залата...направо... с тия съперници на Опулев.

2

ДА ВИ СВЕТНА

преди 7 години

В тази зала в Берлин има всяка вечер по 5 мача . Същото е като кино в Мол , има няколко прожекции .Дават по 10 000 евро на боксьори за мач . Същото е като филма с Чарли Чаплин .

1

Анонимен

преди 7 години

Не сте ли разбрали, че тези двама братя - псевдо боксьори си подбират само слаби чичковци. Отново старият Пулев е подбрал една снежинка за мач, който се е отказал от бокса през 2015. Кой му се връзва не знам, но последният път измами цяла Арена Армеец. И изкара едни хубави парички. Водевила ще се повтори отново.