7

Петолъчка в сърцето

преди 7 години

"Терористите не могат да се надяват на никакво снизходително отношение от страна на правителството и още по-малко на безнаказаност за престъпленията си"Защо се предават, щом няма да получат амнистия, сериозно питам, някой ако знае, моля да ми обясни?

6

Ян Бибиян

преди 7 години

Е нали сами са им показали къде са били скрити оружията и боеприпасите, значи се разпускат, а така като слушам Мадрид, май не е трябвало, хем се предаваш с мир, хем съд. Не сравнявайте ЕТА с ислямските изверги, рехните атаки са насочени към политици, военни, отвличания на богаташи, към полиция, фашистите на Франко, а не безразборно избиване на "неверници" , изнасилвания на жени и деца, мъчения и т.н. мънгалоизми.

5

Анонимен

преди 7 години

"Този ислямски тероризъм ,,погреба,, организация с наистина благородна кауза ,независимост за Баските."Значи, когато става дума за християнски тероризъм викате, че е "благородна кауза", а когато е тероризъм в земите на мюсулманите, те са някви тъпaци, така ли?Двоен е метъра!

4

Анонимен

преди 7 години

"Аматьори! Да се учат от арабите как се прави"То арабите ако не забелязваш се се финансират и прикриват отнай високо ниво *** евросъюза иначе и те като ета биха изчезнали така безславно и безвъзвратно . Само си помисли ако ни набиваха че баските СА БЕЖАНЦИ НЕЩАСТНИ БЯГАЩИ ОТ КЪРВАВИЯ РЕЖИМ НА ИСПАНСКИТЕ дали щеше да си мислиш че ЕТА е терористична организация

3

до 2

преди 7 години

Пише се: Askatasuna.

2

Анонимен

преди 7 години

Този ислямски тероризъм ,,погреба,, организация с наистина благородна кауза ,независимост за Баските.Вече е антиреклама използването на въоражени методи за борба.

1

Euskadi ta asatasuna

преди 7 години

Да живее ЕТА (Euskadi ta asatasuna)! Свобода за Страната на баските (Euskal herria)!