18

Анонимен

преди 7 години

Даже и убитите от САЩ се прехвърлят на ислямистите, затова са толкова много, но пък САЩ са невинни!

17

мистър Х

преди 7 години

Днес е регистрирана повишена рубладжийско-СеСеСеРистка активност! Сигурно *** е развързал кесийката...

16

Дарвин

преди 7 години

Нека, нека! Нека целия свят, включително всички мюсюлмани да видят техните "правоверни" какви диваци са и веднъж за винаги да ги отрекат, а заедно с тях и войнствената си първобитна религия. Затова НАТО, Русия и тн все още не са елиминирали ИДИЛ - чакат ги да си покажат всичките магарии пред очите на целия свят. Иначе, едва ли им представлява проблем да елиминират ИДИЛ за ден-два: всяка една от тези държави разполага с военна мощ, достатъчна да унищожи 5-6 планети като нашата.

15

Анонимен

преди 7 години

А САЩ подкрепят ИДИЛ. Меркел може спокойно да се подготви за приема на още гости. И може да каже на Тръмп само едно - данке шойн мистър Тръмп за мигрантите ;)

14

Анонимен

преди 7 години

В Мосул е позволено да избиват невинни. А детските очи там не натъжават ли тръмпи? Или само в Алепо децата са тъжни и умират?

13

до анонимен

преди 7 години

Проблема със бавното превземане на Мосул идва от факта, че в града има 1 милион заложници-------Сериозно!!!!!!!!!!!!А, колко бяха заложниците на ИД в Алепо????

12

до 11

преди 7 години

Разликата е, че Русия застана на страната на главореза, който съсипа една процъфтяваща държава и изби стотици хиляди души. Ама как да го разбереш, като си сляп русофил!

11

ххх

преди 7 години

Помните ли какъв бълвоч се изсипа срещу Русия и Сирийската арабска армия, когато атакуваха. Там също имаше цивилни ? Айде сега всичко с обратен знак към САЩ и Иракската армия.

10

Анонимен

преди 7 години

Проблема със бавното превземане на Мосул идва от факта, че в града има 1 милион заложници

9

Анонимен

преди 7 години

Брей, руските *** работели и след изборите

8

Анонимен

преди 7 години

Кво стана с този Мосул от есента слушам ,как щели за норматив време да го превземат?Нали уж джихадистите бягали от Мосул!

7

Размисли на глас ДА

преди 7 години

ТАКА ЩЕ Е ТЯ , ЩОМ МАРОДЕРИТЕ ИЗБИВАТ МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ ВИНАГИ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ СИ ПРАВЯТ '' ТИХО '' ЗАЩО ЛИ ?А КОГАТО СЕ ИЗБИЯТ НЯКОЙ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИДИЛ ВСИЧКИ СКАЧАТ ПРОТИВ БАШАР АСАД И РУСИЯ .ЗАЩО ЛИ?

6

Анонимен

преди 7 години

Защо цивилните в Мосул бягат от евроатлатническите партньори на САЩ и ЕС?

5

Анонимен

преди 7 години

А защо не пишат за 270-те жертви на точните удари на щатите в Мосул. Видяхме ги колко са точни, вчера

4

****

преди 7 години

Сега краварите с идил ли ще се опитат да се прикрият,защото с техните бомбардировки и на съюзниците,избиха сумати и цивилни,и сега го преписват на идил,гадни рептили !

3

zeus

преди 7 години

Интересно колко цивилни за убити след бомбардировките на САЩ там, ако не ви е известно ползват похватите от ВСВ: В-52 от голяма височина правят бомбен килим с неуправляеми бомби.

2

ГАДОРЯН

преди 7 години

Некачествен матрял и туй то! И да попитам само- Защо нямаше ИДИЛ по времето на Наполеон, Сталин и тн.

1

Анонимен

преди 7 години

Какво? Важното е, че в Ирак няма руснаци. Обама каза, че ИД не е проблем за ЕС и САЩ. Те се надяваха на тях да свалят Асад.