9

Алексей Жалов

преди 7 години

Материалът изобилства с фактически грешки и неверни данни ! Авторите на подобни писания трябва да верифицират данните и от повече източници! Броят на известните (проучените) пещери у нас е над 6100; селото се нарича Ягодина, а не Ягода; пещерата Духлата е държавна собственост, не е благоустроена т.е - общ. Перник не прави разходи по нея. Осветлението на повечето туристическите пещери не е еколого съобразно в сравнение с Евро практиката ! Акта на МС е архаичен и дава монополни права на БТС!

8

Анонимен

преди 7 години

Щом"гълтат"тоолкова много пари,то трябва да има вътре асфалт,асансьор,ескалатор ,а то един парапет на който те е страх да се докоснеш,едни стълби не почиствани никога,доскотечна светлина.Парите се "гълтат"не от пещерите ,а от хората които ги стопанисват,бас държа ,че ако се направи проверка ще излязат доста пикантни неща.

7

Анонимен

преди 7 години

Приходите са още по-големи, но както се изразиха някои колеги кражбата е повече от 50%. Управниците освен, че живеят в разкош и лукс влагат парите си в хотели, забавления за туристи и др. търговски дейности дейности. Няма никакъв контрол кой дроби кой яде. Таксата не бива да надвишава 5 лв.- обикновената и 2 лв. за пенсионери и ученици. Вятър е това, че голяма част от парите са отивали за ремонти. Такива не са правени от години, освен смяна на крушки за осветление. Знам понеже съм работел там.

6

Tikva

преди 7 години

Ей, що некадърни псевдо журналисти има.

5

Знаещ

преди 7 години

Да... и селото не се казва "Ягода" а Ягодина.

4

Анонимен

преди 7 години

А огромна част от парите се краде. Особено ако има замесен комунизоченгесарогербераст. Като прахосмукачки са. Справка пещерата Леденика.

3

Хахаха!

преди 7 години

"Парапети, лампи и екскурзоводи" - много сте зле - правилно е да се напише "парапети, лампи и заплати не екскурзоводи" например.

2

Мария

преди 7 години

Наистина, какво е това *** заглавие? Какво значи "гълтат"? Вместо да рекламирате този вид туризъм, вие се опитвате да внушите, че по някакъв начин пещерите неправомерно печелят пари.

1

Анонимен

преди 7 години

Такова oлиroфренско "заглавие "може да видите САМО в това жалко подобие на новинарски сайт