14

%

преди 7 години

До perfectИма голяма вероятност да се погнусят от теб, а не да те пожелаят още по-силно.

13

Анонимен

преди 7 години

До perfectТози начин на мислене напомня за онова, което по-долу е написал 3-4.Какъв е смисълът да тормозиш жена, която те обича? Ако е с достойнство, тя ще реагира така, както ти пишеш само веднъж. Вторият път вече ще се разочарова от теб, а може и да те намрази.Ако не те обича и е при теб заради облаги, няма да те пожелае още повече заради твоята изневяра, а ще обмисли мръсни номерца, чрез които да се облагодетелства максимално, без да й пука за теб. Тя също ще ти кръшка, бъди сигурен.

12

perfect

преди 7 години

Много е готино да изневеряваш. Разнообразието е лукс, който малко могат да си позволят.Жените побесняват от това и те желаят още повече, освен това ;)

11

Анонимен

преди 7 години

Сама по себе си поезията ти е приятна. Имаш таланти. Жалко е, че си си пропилял енергията по много унижаващ те начин. В много важни отношения си в голяма самозаблуда.

10

до 7

преди 7 години

Това го пишете многократно и точ в точ едно и също, като че ли се стараете да си самовнушите нещо. Омръзва фалшът. Има и друго - много голяма част от хората съществуват само на ежедневно, битово ниво . Затова се изчерпват бързо.Плът без дух е мъртвило.

9

,

преди 7 години

Само жените изневеряват, мъжете - не.

8

Fff

преди 7 години

Всички изневеряват, жените повече.

7

Анонимен

преди 7 години

До *** Горянин до 3-4Не прилича на стила на Надя. Тя мрази мъжете изобщо или е в период, през който им е сърдита.

6

Анонимен

преди 7 години

Изневеряват хора, които не са истински влюбени, а си мислят или си внушават, че са. Когато си влюбен много трудно търсиш чужди ласки.

5

Трол Горянин до 3-4

преди 7 години

Надето Николова , реши да разкаже как е започнала да не харесва нормални мъже и да гледа джоба преди всичко

4

Отива сульо някъде

преди 7 години

с девойка, която лично е поканил на среща. Но когато отидат на купона, той започва да флиртува с всички момичета, освен онези, от чиито гаджета се страхува. Има и девойки без кавалери. Сред тях винаги се намират такива, които ще останат поласкани от вниманието му - нали няма да си тръгне сама? Някой ще я изпрати, при това ще зареже онази, с която е дошъл. Такива номерца в университета въртяха най-големите ***, които с нищо друго не се отличаваха, нито успяха да се уредят с постоянна приятелка

3

Не

преди 7 години

Най-прилежни в старанието си да изневерят са лигльовците. Глезен и дундуркан от маминка, той очаква и извън параметрите на нейния контрол пак да бъде галеник, изтъкван като първенец във всичко и всички да благоговеят пред постъпките му, каквито и да са те.Само че в реалния живот това не се случва. Как тогава *** да привлече вниманието към себе си? Опитва се да се прави на сваляч, но и там удря на камък. Има далеч по-интересни от него.Тогава намира цаката. Отива някъде с момиче, но там ...

2

Анонимен

преди 7 години

Които пътуват често.

1

Анонимен

преди 7 години

Пропуснали са пияния :)