15

Анонимен

преди 7 години

Такъв дребнав Президент България не е имала...ама той толкова си може.

14

?

преди 7 години

Има ли пилот в самолета България ?

13

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Оставка, генерал Маринкин !Ти, си главният виновник за връщането на ГЕРБ на власт.Твоето назначение на Герджиков даде служебна победа на ГЕРБ в едни избори, които при един нормален служебен премиер трябваше да загубят поне с 10% разлика.Маринкин, ти, не знаеш какво правиш. Факт !По-страхлив от Плевнелиев !По-неадекватен от Плевнелиев !По-объркан от Плевнелиев !Това НЕ е моят президент !На неговата съвест ще тежат следващите тежки години за България, ако изобщо има такава.

12

тъжен факт за Радев

преди 7 години

Президентът и това тенденциозно назначено от него правителство не се справят с текущите проблеми. Представяте ли си колко още бакии ще забъркат тези некадърници, ако не се създаде бързо нормално правителство...

11

123

преди 7 години

Който поддържа Призидента да гласува на моят коментар със зелено, който е против с червено и да видим какво става аджеба, правим един вид гласуване хайде започвайте.

10

Анонимен

преди 7 години

Справките били нужни на държавния глава, за да аргументира предложенията за ограничаване правото на глас на президентски и парламентарни избори.....Радефффф, чети конституцията! Там ясно е казано кои български граждани имат право на глас.

9

Анонимен

преди 7 години

Гласуват като мухи без глави и те не знаят за какво и кой гласуват.

8

ха ха

преди 7 години

Нещо да кажеш за цената на парното и тока Общи приказки е най лесно да дрънкаш

7

Анонимен

преди 7 години

Живков имаше право да издава закони и парламента работеше много по-добре от сега. Сега само се карат за партийни помощи от бюджета и накрая нищо и държавата си пропада.

6

Анонимен

преди 7 години

Този случай с този законопроект, повдига един съвсем различен въпрос - трябва ли президента, без значение от неговото име, да има право на законодателна инициатива?

5

ЕРДОГАН

преди 7 години

ЧОВЕЧЕ, ЗАРАДИ ДПС ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЕБ, ТАКА МЕ Е ЯД, ЧЕ СИ НЯМАШ НА ПРЕДСТАВА,НО НЕ ПОВТАРЯМ ГРЕШКИТЕ СИ :))))

4

Анонимен

преди 7 години

Англия излизат от ЕС и гонят българите, после Германия ще излезе заради преселението на ислямска държава и те ще изгонят българите. Остават още 50 хиляди българи в САЩ и 300 хиляди турци в Турция но те са далеч и или не учат български език.

3

А какво

преди 7 години

Какво стана с проверката за кемтрейлс на Радев?

2

Анонимен

преди 7 години

Абе, Генералът-Президент до кога ще обединява нацията с чиновнически теми !

1

Анонимен

преди 7 години

Радев не се отказва лесно от нещо, което е решил да направи, браво! Това е добре.