35

Анонимен

преди 7 години

Купувайте от по- скъпия, по- арен е ...

34

Анонимен

преди 7 години

Новина без факти и имена е фалшива новина.

33

Анонимен

преди 7 години

Цените на кашкавала от 9-10 лева са нормални. Повече от 12 лева вече е ограбване. На цени от 6-7 лева за сирене и 8-10 за кашкавал в Сърбия купуваш истински продукти при изкупна цена на млякото 66 ст. в български пари. При нас изкупната цена на млякото е 50 ст - така, че не е до млякото, а до лакомията на производителите.

32

аноним

преди 7 години

До zeusв сайта на активни потребители ги пише и ги цитирам Рувела Еоод Краве мляко, закваска, калциев двухлорид, мая, сол, спомагателни вещества????Магия Произход от Германия, пакетирано в Милки Груп Био ЕАД Възможно добавяне на нишестебулгарче произведено за лъки 2003 възможно добавяне на нишестездравец ферия соколово нишесте+сухо мляко и/илихидрогенирана мазнина; като трапеза е от Полша и е нишесте палмова мазнина + сухо мляко

31

Анонимен

преди 7 години

Държавният тероризъм и геноцид са в действие още от 1989г- в съответствие с плана РАН-ЪТ! За 27 г управляващите ни международно организирани политически и икономически терористи и престъпници преполовиха населението на БГ,а след още 27 г за БГ ще се говори и чете като за територия!Докога "славното българско войнство"и "героичните" ни спец. служби ще търпят издевателствата на "трудоваци" и обикновени наркомани и пед-ераси да се гаврят и с тях,и с близките и семействата им, и с целия народ?

30

Стара планина

преди 7 години

Купих кайма "Стара планина", няма да повторя

29

Locust

преди 7 години

Ами защо като не отговарят на БДС има въобще агенция която да проверява . И какво проверява, че да се стигне нито един кашкавал да е кашкавал? Или пак от някоя иченическа столова или летен лагер децата трябва да напълнят имфекциозното за да се правят проверки? Получават само заплати и рушвети за да ядем палмово масло, че по евтино ми е на "производителя" на баба.

28

един демократ

преди 7 години

Е сега яжте "демократичен" кашкавал и купувайте отровите, никога повече в България няма да има качествената храна от соца. Тогава имаше два вида кашкавал, ама истински. Ха сега наздраве!

27

До 26

преди 7 години

Само искам да вметна, че хората, като чуят БДС, си мислят за онова сериозно време, когато при Бай Тошо БДС беше знак за високо качество и безопасност на храните.Сега тарикатите от "демокрацията" отмениха куп БДС-та , а останалите така преиначиха, а и продължават да ги преиначават, както им изнася.Слагат каквото си поискат в храните - и отрови и консерванти и канцерогени и всичкото им е по БДС, защото нямаме държава.Имаше плах опит за борба с далаверите в месото, но и това умря.

26

до художника

преди 7 години

Вярно е, че има такива моменти на българския пазар, но те са присъщи за първите дни на демокрацията! При бай Тошо такова нещо нямаше!

25

Анонимен

преди 7 години

"...От Агенцията по безопасност по храните отказаха коментар на проучването. Обясниха, че изследваните продукти не претендират да отговарят на българския държавен стандарт и затова няма защо да им бъде търсена отговорност..."---Предполагам, че са ги намерили в кварталната железария. Затова и също няма да им бъде търсена каквато и да е отговорност.Поредната пазарноориентарана държавна институция, уж отговорна за нещо на или към обществото, но най-вече към собствените си интереси.

24

"тъпите руснаци

преди 7 години

Не забраняват ползването на палмови мазнини,но производителят е задължен да изписва, че ползва такива мазнини, а самото палмово масло се облага с огромен акциз. Ако бъде заловен продукт с палмова мазнина, но на етикета не е обозначено, че съдържа такава, глобите които се налагат, са в размери, които няма да позволят на този производител никога повече да бъде производител! Такава е истината за ползването на палмова мазнина в Русия!

23

Анонимен

преди 7 години

Весо:Ами как да им напишат името,като същите се отчитат на Винету, иначе лошо им се пише

22

Наблюдател

преди 7 години

За пореден път ни демонстрират, че всякакви агенции и контролни олргани само имитират контрол, а реално прикриват повсеместните нарушения и откровенни престъпления за който и бранш да се сетите! Обобщено - Шири се тотална корупция !

21

евтин кашкавал

преди 7 години

Интересно цени от 9-12 лв на кашкавала са приемани за ниски! Изкупната цена на млякото не надвишава 50 стотинки! Как можем да третираме кашкавал от 9-12 лв за евтин при това положение?! Агенцията по храните да не би да следят единствено продуктите, които са по БДС. Открити са явни нарушения, като едното е неупоменаване на пълния състав на тези продукти. Липсата на означение на производителя си е престъпление! Тези от Агенцията какво изобщо работят?!

20

Пламен Николов

преди 7 години

Вие от организация "Активни потребители" изглежда се подигравате с нас-не членовете на тази организацията,като не съобщавате тези производители-убийци на населението.В сиренето, кашкавала,прясно,кисело мляко,всички български шоколади и шоколадови бонбони,почти всички сладкарски изделия и много други продукти,има огромни количества наситени мазнини-най-вече палмово масло,а всички знаем какво пагубно действие има то върху организма.Да не говорим за ГМО продуктите и аспартама в напитките.

19

Анонимен

преди 7 години

Това не е само кашкавала. Всичката храна е измислена, а европейците си изхвърлиха всички *** при нас.

18

Анонимен

преди 7 години

при тъпите руснаципоказват по телевизията кои са марките и кои от тях колко съответсвуват на стандартаи го вършат от института за храните - като нашето ФХВП в Пловдиве къде гласността и прозрачността за която толкова ревът всички изследването е харчене на пари и отчитане на дейност - нищичко не помага на народа на покакво

17

Анонимен

преди 7 години

до:13 Да,така е,на мен също са го казали ,аз исках да кажа само за качеството на съдържанието,че наистина има мляко в сиренето и кашкавала.Селата предлагат толкова хубави продукти,че ние от градовете не можем да оценим техните вкусови качества, защото не ги познаваме.

16

Полод и зеленчук

преди 7 години

До До 11Ако кашкавала само не е узрявал 45 дни, това не е проблем, а е въпрос на вкус. Аз лично го харесвам и узрял и по- неузрял, стига да е истински кашкавал, а не някакъв изкуствен сурогат.