12

Жоро

преди 7 години

Искам да кажа на плюещите по кметицата на Младост , когато ви застроят блок или друга сграда. на 30см. от прозорците ви тогава ще се усетите кой е прав, но ще бъде късно. Точно за това сега протестираме за да има къде децата на всички да играят на спокойствие, иначе след време няма да има площадки и зелени площи...

11

Българин

преди 7 години

Да сравняваш референдумите в Швейцария с "Пряката демокрация" на тази госпожа относно градинките и междублоковите пространства в един от 100-те квартала на София... ще ви спестя коментара си!

10

Анонимен

преди 7 години

фризьорката много се пали, да видим още колко време ще се напряга, да не й излезе някой *** от толкова напрягане само

9

Мен

преди 7 години

Коментиращите са много чуствителни, ДС не ни да имат нещо общо с прегладнелите пишман инвеститори. Очевидно е че не е нормално да се строи така така че довиждане. Парцелите си ги заврете там дето слънце не огрява.

8

Анонимен

преди 7 години

В Швейцария има форма на пряка демокрация и мисля се справят добре. Не виждам какъв ви е проблема на долу-коментиралите?

7

Анонимен

преди 7 години

Иванчева е пример за некомпетентен човек без правна култура.

6

Българин

преди 7 години

За по-тъпо решение не бях чувал много отдавна. Такава глупост може да съчини единствено човек - не без никакво хуманитарно образование - а направо без никаква обща култура в областта. "Пряката демокрация" е единственият доказан начин за пълен провал.

5

Айде нема нужда

преди 7 години

Кметицата Деси - протестиращо недоразумение, протеже на "независимия" Кадиев, от когото нищо не зависи...

4

Пако

преди 7 години

"Пряка демокрация", а? Кой я е ползвал най- много тази така наречената "пряка демокрация"? Хитлер! Така е подпалил света. И всички долнопробни типове като него все за нея говорят. Пресен пример за това е учиндолското лайненце.

3

nqmam dumi

преди 7 години

eeeeee, тази бие по рекорд на тъпотия и радев и останалите му дружки.....

2

Анонимен

преди 7 години

Браво на тази жена. Единствената, която има смелостта да се опълчи на крадливата герберастка Столична мафия, начело с усмихнатата самоковска *** с перуката.

1

Алекс

преди 7 години

Тази не е добре психически. *** си я избраха за кмет.