6

Анонимен

преди 7 години

Високо концентрираното индустриално земеделие не може да бъде екологично. Защото за да не ползват пестициди трябва да използват генно модифицирани култури. А генномодифицираните култури ако не друго убиват полезната бактериална популация в тялото на човека. А това убива бавно и мъчително.От руга страна свръх концентрацията на населението не поизволява неиндустриално земеделие. Ситуацията е патова ако не живеете на село и далече от градове и индустрия.

5

BG

преди 7 години

2 - ти другарю сигурно работиш само заради едното благодаря :) Били ни манипулирали - ами първо никой не ти е виновен че си *** и че се хващаш на реклами и второ - всеки бизнес и търговец работи за печалба ! .... комунист !

4

мда

преди 7 години

Мое лично мнение е че е хубаво да се консумират пресни плодове зеленчуци и месо. Смятам че са по вкусни и си заслужава. Истината е че изобщо не ми дреме далище го наричаш БИО или ще е от градината на баба Пена от село Сусурлево...

3

маке-ариец

преди 7 години

Гле'й с'я. Едно време по пещерите са се хранили само с органик месо и зеленчуци прясно хванати и набрани от гората и едвам са изкарвали до 30 години.Сега се тъпчем с ГМОта и живеем по 80-90 години.А пък вие им пълнете джебовете...

2

Анонимен

преди 7 години

Няма "мания по здравословно хранене", има брутално безотговорно отношение на държавата и бизнеса към храненето и чудовищните здравословни проблеми произтичащи от това.

1

Анонимен

преди 7 години

Offf..