21

Анонимен

преди 7 години

за олигарсите от ДС няма криза, а те заплати не дават и няма и да дадат, те от комсомолските години са научени само да крадат и децата им са още по-стиснати

20

Анонимен

преди 7 години

оттам, не от там, но понеже научното кадро по бг език в т. нар. бан нанка непробудно по бюрата си, простена да ни е полуграмотността по медиите. Сичкото кадро да си спинка спокойно до пенсия. Която заслужено ще е от най-високите. Евалла! Официален език в България е българският все пак. И все още. Фокато поне бан ни наставлява за учИлища, за тОдор тодорОв, зан иванОв и т. н. Иначе, добре се справяме. Карай да е весело. Цялата държава е записана в Трето Еесело.

19

Анонимен

преди 7 години

хаха, заложна къща ще ти даде 3000 само ако заложиш кола за 6000, така че сметката е горе-долу същата :)

18

Peruniki

преди 7 години

Iska im se, ama niama...Horata si jiveiat stastlivo i bez kreditori i luhvari...

17

мда

преди 7 години

А не е ли редно отгоре над заглавието да пише "платена журналистика" или "платена статия"? Просто питам, не повдигам въпроса за морала и съвестта на пишещия тая статия, целяща конкретни внушения и в без това изтерзания народ?

16

Гроб

преди 7 години

Видими резултати!

15

Анонимен

преди 7 години

Ама дали ще поискат?

14

До 11

преди 7 години

Знаеш ли, че ако поискат могат да те вкарат в затвора заради призоваването за война

13

Анонимен

преди 7 години

Тати си дойде с голите Мuде...

12

Мизерници

преди 7 години

Все по-голяма мизерия в управлението на личните финанси у българина. Не стига, че не могат без кредити в личните дела, но сега и в съвместните с половинката поставят такова начало. Това в 99% от случаите не завършва добре! Мислете хора!

11

Анонимен

преди 7 години

Абе ***.ак гербист-столичанин икономиката може да се стимулира и като си купиш пръстена от където трябва, а не от заложна къща. Хората нямат пати. А тези които ги имат са един определен кръг от крадливи душици, който заслужават мъст. Крайно време е вече за война гражданска война срещу всички корумпирани политици. предишни и настоящи. ВОЙНА, ВОЙНА, ВОЙНА, ВОЙНА, ВОЙНА, ...........

10

гербист-столичан

преди 7 години

Няма нищо лошо човек да вземе годежен пръстен или брачни халки от заложна къща, да се стимулира икономиката ни. Отделно, ако се наложи може да се заложат вещи за да се финансира сватбата, а после да се вземат обратно срещу събраните пари на сватбата. Хитро, и се стимулира икономиката ни, защото 20% ДДС си е 20% ДДС от всичките покупки и разходи.

9

Анонимен

преди 7 години

единственият минус е че ти дават 30-50 % от стойността на вещта, която си заложил, а и само 100 лв. оскъпяване на 3000 главница за 1 месец прави 40% годишна лихва. Мария Несторова явно подценява аудиторията на Днес.бг

8

Анонимен

преди 7 години

Сватба и пръстен от заложна къща е подигравка с брака като институция и смисъл. Това само тези боядисаните могат да го направят. Коментар номер 6 изчерпва напълно темата.

7

Аутист

преди 7 години

Разбирам да вземеш бърз кредит за да се разведеш, но за да се ожениш?!Объркани хора.

6

Анонимен

преди 7 години

Цялата идея за годеж и сватба на кредит или чрез залагане на вещи ми и се струва ужасна и смешна. Да не говорим, какви са приоритетите на тези хора. Не, че има нещо лошо да се ожениш, но като нямаш пукнат лев, с тези пари можеш да направиш нещо по-смислено. В крайна сметка любовта не зависи от годежа или брака.

5

Анонимен

преди 7 години

А половината неща в тои заложни къщи не са ли крадени?

4

Да

преди 7 години

Какво рекламирате заложните къщи???Това с пръстените го правят само ***!Иганска работа!

3

Дедо Мъди

преди 7 години

Годежния пръстен трябва да е с диамант само за евреите! За сватба е достатъчно да купите бъчва вино и да заколите едно теле!

2

Анонимен

преди 7 години

българските мъже са мързеливи,ако не бяха щяха да заминават някъде в нормалните държави,при нормалните заплати,и да подсигурят някакъв нормален живот за жената до себе си.А те какво правят?Женят се,ражда жената ,после заминава на гурбет да гледа стари хора и да праща на мъжа парички..мързели и селяци,това са бг мъжете.