32

Анонимен

преди 7 години

ще им накриви брадите тоя клоун тръмп, в америка го направиха на нищо вече децата му се смеят егати *** руски

31

Анонимен

преди 7 години

Айде от от5г. чакаме военната мощ на САЩ да се стовари в/у ИДИЛ ,ама надали ,ще се случи преди Асад да падне от власт ,нали за борба срещу законата власт в Сирия е създадохте.

30

Прост

преди 7 години

До лудостПарите не са от Йордания, а от Саудитска Арабия, има разлика, все едно България и Румъния!

29

лудост

преди 7 години

Този или не е в час или само глупости говори а до него стой Йорданския клал спонсор и посредник на терористите в Сирия!?

28

цивилизация

преди 7 години

Пентагона?Та тези хора са бъкани със старо съветско оръжие?Какъв Пентагон бе човек.Путин се намеси в Сирия ,за да спаси техния спонсор Асад.

27

Таси

преди 7 години

Има начин да я унищожи-да спре Пентагона да я снабдява с оръжие и ЦРУ да си прибере инструкторите.Тогава сирийците сами ще се оправят.Ама точно този начин не иска.

26

дядо Славейков

преди 7 години

ИД ще падне ,когато Бойко построи магисталата до Плевен .

25

До Тръмп

преди 7 години

Тръмпе, не се заканвай. Нищо не прави, стой си у дома, защото където сте се намесили, след вас има смърт, разрушения и дъъъълги конфликти.

24

Циник

преди 7 години

След "арабското запролетяване" , и грубата саморазправа на демократизаторите с режимите на Садам, и Кадафи - би било само логично, ако американците се погрижат за огромните бакии, които набъркаха в Африка, и близкия изток! Още недоумявам защо всъщност европейците разрешиха милиони злобни...примитивни...алапаходупници да ни залеят!

23

Svetlo

преди 7 години

Господин ТРЪМП Каните се да унищожите ислямска държава още от както станахте президент, АМИ хайде де унещожете те я най сетне то само с думи не става.

22

муспи

преди 7 години

Ето еврейска дисциплина в действие! Всички знаят че евреите държат 80% от икономиката на Русия и 100% на САЩ и Запада. Всички знаят че правителствата на тези САЩ, Русия и останалия свят включително и сирийското са пионки на синедриона, което не само че не се крие а гордо се афишира - и всички мълчат. Предпочитат безопасното дърдорене за Трамп, Путин и нашия вожд Бойко Б.

21

Анонимен

преди 7 години

Още не си е исплатил заплатите от "март"

20

реалист

преди 7 години

Мдааа, колкото построи стена и отмени Обонгокеър! Абе вЕрвайте му!

19

Анонимен

преди 7 години

тия приказки, които ги говори Тръмп нали се сещате че са за отбий номер? много пушек, но като стане време да се действа и нещата спират до пост в twitter, това е неуравновесен човек който залита, популист и модерна версия на наш Буда

18

ODESSA

преди 7 години

Фашистите не сме точно демократи, но щом си рекла така червена *** така да бъде. Мутант.

17

Щирлиц

преди 7 години

Тръмп ще защити цивилизацията от себе си..

16

Рибар

преди 7 години

А балъците глътнаха червея давай рибарьо давай лови плячкатаИД е рожба на Фашистките Демократи

15

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ако наистина искаш да се бориш и да победиш ИД, трябва да започнеш със, Саудитска Арабия, Турция и Катар.Има и още държави, но тези трите са в основата за разпространение на радикален ислям.

14

Анонимен

преди 7 години

Баща се кани на сън !

13

Тюлена Бобо

преди 7 години

Само трябва да сложи пелерина и да си обуе гащите върху панталона - същински Супермен!