17

Анонимен

преди 7 години

До ГошоГотви се нов закон за пътищата в Германия. Камион прегазил до 3 човека ще се отнемат 2 точки. Ако в бомбата има само гайки, присъдата е условна, до 3 години. Има проектозакон за горите. Ще се отсичат младите насаждения , защото ставали за пръти, геги и други подръчни "аргументи" на изстрадалия германски народ. Същото ще важи и за нас, по-късно...

16

Анонимен

преди 7 години

Свобода на словото е да пишеш единствено в съответствие на правата априлска линия, подадена от брюкселските зелки.Другото е ксенофобия, фашизъм, сексизъм, шовинизъм и популизъм.

15

Анонимен

преди 7 години

Цензурата вече е подплатена със закон. Е, ако това ви е демокрацията, не, мерси...

14

luckyman

преди 7 години

Демек, немците вече нямат право и да протестират като ги еват "гостите"?!

13

Анонимен

преди 7 години

Фашизъм означава сноп пръчки т.е.U еди-какво си.Мусолини е дал най-точно определение за фашизъм-държавна(наддържавна-б.а.) корпорация, в която интересите на групата хора и отделния човек се подчиняват на интереса на корпорацията.Немците са технически много силни, но във филосифски и социален план са загубени в "превода".Гьоте много добре дисекира немската душевност-всичко в името на задружното"копане".Съжалявам, но все повече възприемам философията на Изтока.

12

ф

преди 7 години

Фашистки ислямисти са немците .......

11

demograph

преди 7 години

Един тук четял само блога на "zahariada"...Захлупени с *** колкото щеш...

10

До 9-Анонимен

преди 7 години

Това в много по жестока степен го имаше при чичко Т.Живков,дечко.Ако мазето на Московска 5 можеше да говори ,щяха да ти настръхнат косите.Много народ ,,излезе" от там с краката напред,ама явно си малък и слободията я имаш за даденост.Терора на комунистите удари чичко Хитлер ,,у земи".Питай тате ,дядо,чичо.За много по ,,дребни думи и дела" някой прекараха в лагери и затвори./Оня с листчето във Враца,лежа 8 години без никаква вина/

9

Не е маловажно!

преди 7 години

Глобите за "неверни оклеветяващи информации" са справедливо наказание.Но трябва много точно да се дефинира що е това "език на омразата".Ако в мрежата е качен материал, който дава обективна информация за някое безобразие, което наистина се е състояло, това не е език на омразата. Ако такава информация бъде изтрита, това би означавало само едно - информационно затъмнение, което пък е нарушаване на гражданските права на цялото общество и по-точно, на правото на информация.

8

турчина

преди 7 години

Не четя Фрогнюз. Блог БГ е част от платформата на Инвестор. Чета само блога на Zahariada.

7

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ГО НЯМАШЕ И ПРИ ЧИЧКО АДОЛФ!Тия толерасти се забравиха!! Но един ден ще дойде нов чичко Адолф !!

6

турчина

преди 7 години

Е-вестник.бг е най качествения сайт според мен. Пик и близ са пеевски. Дневник са американски. Вести и Днес не мога да определя. Нюза е проруски. Афера, Скандално, Брадви и т.нт са малко като Атака бг. Казват това което им харесва или 80% е вярно останалото малко пресилено.Следя и десетким, поне 20 турски сайта от управляващи до опозиция. Четенето е хубаво. Имаме възможност от избор. Всеки ден отварям Сега само заради Комарницки.

5

турчина

преди 7 години

Двойни стандарти. Уж свобода на словото. Те си знаят. Ще мачкат медиите. Не само за статии а и за публикувани комемтари. И ще има цензура от страна на медиите за да не ги глобяват. И в България е така. Затова сайтове като е-вестник.бг спряха коментарите защото нямат възможност да ги модерират. В Турция пък комемтарите не се трият защото предварително се одобрява от *** и тогава се публикува.

4

Сурай

преди 7 години

Кога и за балгарскити ксинофоби цял свят видя как не признават маичиния език и пребиват баби по границата и фалшифицираха успеха на ДОСТ

3

ами

преди 7 години

Малко ви е!Още трябва!!!

2

Гошо

преди 7 години

А верно ли!!!! Има ли глоби за прегазване с камьон на десетки невинни пешеходци,а има ли за разтрел на случайни минувачи? А за използване на експлозиви ще глобят ли някой.....Тия германци са за съжаление вече.По всякакъв начин се гаврат с тях изнасилват ги и им стопяват соц.фондовете.А те сега за чувствата на резаняците се загрижили.Яловата трътла Меркел е най- ужасното нещо за Германия.Хитлер пасти да яде, толкова лошо им причина бабето ,че не знам как не са я провесили от някъде.

1

питанка

преди 7 години

Този закон ще си има ли министерство, което да го налага ? Например Министерство на Истината ?Хайл Меркер, Хайл ЕС, Хайл свобода на словото..........