22

ognyanz

преди 7 години

Димитър Байрактаров се оказва в момента полезният човек, щом работи за разцепването на ОП. И за това му се дава думата. Какво по-добро за Бойко от това да ги разцепи и да ги разиграва като пишман-реформаторите.

21

...

преди 7 години

Болен Сидерастов, Шкембе войвода и другия даже не го знам кой е от тая коалиция! Но и в трите партии БГ патриотизма е доста по малък отколкото на Шин Хай Цу един китаец дето живее в Китайскаия град Сужоу провинция Анхуей и никога на е чувал за България! Тия там са такива продажници, че ако Ердоган или кой да е друг им предложи достатъчно пари ще продадът предадът и собствените си майки и деца даже! Виждали сме го това и го знаем!

20

Анонимен

преди 7 години

Волен не знам преборил ли е наркотиците, но Шефа на съюза на артистите - Христо Мутафчиев, КАТ жго хвана пиян-залян да шофира.....точно както твърдеше Волен, че се напива, ама май никой не забеляза. целта беш да ударят Волен. А че артистите са едни впияначени хипита е истина.

19

Анонимен

преди 7 години

Простихме се с незавимисостта в деня, в който влязохме във Валутния Борд и повееч не можехем да печатаме пари без позволение.

18

Анонимен

преди 7 години

Какви патриоти са тези психопатиСамо гледат да се тикнат някъде за много париАми че тия *** как може да им дадат да управляват и без това тоя нещастен народДа вървят вече да си починат от лудостта си ама всичките в някоя психиатрична клиника и да лишат хората от това да ги слушат и гледат

17

naco

преди 7 години

Че,какво очаквате от ТРИ ДРУЖИНКИ водени от АГЕНТИ на ДС?!Да,да "Златните пръсти" в бъдещият "парламент" станаха ТРИ!?

16

тих великан 681

преди 7 години

Така е..Волен трябва да напусне Атака и със сигурност трябва да го прегледа психиатър.Няма как да се забрави подкрепата му за Бсп и Дпс заради пари,всички знаем че му дадоха много пари и за пари вдигна и знамето на Русия,която плюеше преди време,затова нямаше как Волен да спечели доверието на хората - лицемер!Струва ми се,че заради него,Бойко няма да иска да направи правителство с другите,затова колкото по скоро излезе от политиката Волен,толкова по добре ще да е Бойко да управлява с патриотите

15

Анонимен

преди 7 години

Абе Волен пребори ли наркотиците, че вече нещо не се чува или изборите минаха? Ако още не е свършил с тях му препоръчвам да отиде да ги гони на Слънчев бряг.

14

Анонимен

преди 7 години

Скоро лидерите на падридиотите ще се сдобият с присъди като воленчо.

13

Анонимен

преди 7 години

До тих великан 681Волен е шизофреник, не знам още някой да му обръща сериозно внимание. Ако не бяха трите партии заедно щеше да гледа парламент само по новините.

12

Анонимен

преди 7 години

клуб | българска класика | страницата на автора ПАТРИОТ Христо БотевПатриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената.

11

Анонимен

преди 7 години

ПАТРИОТИТЕ СА ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ. УПОТРЕБЯВАТ ПАТРИОТИЗМА НА ХОРАТА ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА.

10

тих великан 681

преди 7 години

Не омразата и лицемерието ни прави патриоти,а самосъзнанието и отговорността за последиците от всяка наша дума и действие.Преди всичко смятам патриотите за достойни хора,но ако се държат подобно.Какво достойно има в това да бият баби,монголи,черни и прочие???По скоро безотговорността за ненамесата на БАН в интеграцията,политическият нихилизъм в името на собствените интереси и всеразвитата полит. демагогия ме кара да се срамувам,че за 27 години нищо не сме постигнали,а просто оцеляваме..уви

9

тих великан 681

преди 7 години

Някои от лидерите на патриотите като Волен Сидеров омърси думата патриотизъм в БГ и да наистина разбиранията и ценностите им са всеки за себе си,но не и за Страната.Едните развяват руското знаме,а другите бият бабички по границата.И поради това много от хората гласуваха за Бойко,защото няма алтернатива и изобщо,ако се появи то може и от БГ да не остане нищо.Промяната идва от самите нас и манталитета ни,ако успеем да се сборим с това,наполовината сме спасили Страната си.Не омразата и лицемерие

8

Анонимен

преди 7 години

Тоз беше единствения свествен от цялата "патриотична" сбирщина. Поне аз го харесвах като говорише в парламента.

7

Анонимен

преди 7 години

Патриотите са сбирщина от неуравновесени хора. Все повече хора го виждат.Тези хора нямат опит да бъдат политици и преговарящи. Не виждам ,как ще се справят с работата освен да създават скандали и проблеми с различни държави. От което точно сега България няма нужда. Тази коалиция е обречена за жалост.

6

dnes

преди 7 години

Всеки изритан поради глупост и некадърност , да му се даде трибуна в ДНЕС. Почна се !!!

5

реалист

преди 7 години

Този е абсолютно прав.Какви министри ще предложат като в редиците им са само силно ограничени хора

4

Шоп

преди 7 години

И в трите субекта няма подготвени кадри, с малки изключения-------------Ключова фраза.Нито един от т.нар. патриоти не може да бъде нещо повече от площаден плювач.За висш държавен служител и дума да не става.

3

Istinata

преди 7 години

Patriotite sa verno malko gnusari.jalko za imeto na partiata sega samo shte prechat na gerb shtoto ataka nali sa si bsp pod prikritie