13

DiesIrae

преди 7 години

Направо да прекръстите сайта на София днес. Пука ни, за шопите. Пък и цената явно ги устройва щом не са навън да целят с камъни КЕВР, Топлофикация, Парламента и там каквото друго има. Малко им е дайте още 200% те носят на бой. Пък и щом не се бунтуват значи има още на къде да поскъпва. И спрете да пишете за *** село. Ако не знаете България има още 5301 населени места. На никой живеещ в някое от тях не му дреме за шопия.

12

Елемаг

преди 7 години

"Най-много плащат страните от бивша Югославия - Македония (564 долара), Босна (515 долара), Словения (486 долара). В тази група са традиционно хладните към Русия Полша (528 долара) и Чехия (503 долара), както и присъединилата се се към НАТО България (501 долара)"-Днес.бг 26 юни 2014 21:30, Мария Нестерова.Такааам,значи при цена 2014-501 доларес цената беше с 70% надолу 2017 след изборите при цена 371 доларес ШОКОВО С 30%.Абе още ли не сте ги свалили тия ГРОБ бе?Бесило трябва!!!

11

Димитър

преди 7 години

А одобрената методика е "едно към гьотере". Не беше ли незаконно да се правят бакалски сметки без реално засичане?

10

zeus

преди 7 години

Статията е така написана, да внушава, че руснаците са ни вдигнали газта. Цената от Газпром не е променена, променена е от КЕВР по желание на Булгаргаз. И още нещо, Газпром подписа нов договор с ЕС според който Булгаргаз вече има право да продава руска газ, както и да предоговаря цените. При тези по-изгодни условия нашите ни натресоха 30 процента по-висока цена!

9

Анонимен

преди 7 години

Немоем да ги мислим шопите, там минималната заплата е 4К.

8

Мишо Шамара USA

преди 7 години

Аве българите срам ме е от вас! Обичайте и приемайте бежанците ве! Нищо че съм избягал в Америка и ми знае плювалника много. Орешарски за премиер!

7

Анонимен

преди 7 години

Поредния номер на тиквата, да ни отреже главата в преходно време и после да вика - не съм аз виновен

6

Анонимен

преди 7 години

А ние до кога ще си стоим в къщи и ще чакаме да ни е..Т?

5

Анонимен

преди 7 години

Как не мога да срещна Ванката Иванов, това нежно плужаче на картелите, бих му показал какво означава за всеки един от нас, как усещаме всеки процент увеличение. Колко взе Ванка за гадостите? Трепериш от страх като ни убеждаваш, че няма как, трябва да се вдига. А за доходите защо не поставиш въпроса пред Мутрата, защо нищо не се прави за доходите, а само се краде? Всички са за бой от КЕВР, за здрави тупаници, защото получават огромни заплати и изнудават българина.

4

Христо

преди 7 години

БЕСИЛО за Топлофикация и КЕВР...Поредната безполезна,жалка и съставена от мишки и *** комисийка,която е на хранилка при мафиотизираните монополи.

3

Анонимен

преди 7 години

а защо не засякоха показанията на електромери,топломери,водомери на 1-ви април? за да пуснат скрито поскъпване още от февруари или март ? по колко пари получиха КЕВР за да пририят това ?

2

Галин

преди 7 години

Мачкай животно!!! Още може цената нагоре!!!!

1

Професор

преди 7 години

Комунистите без това не се къпят.