18

ognyanz

преди 7 години

До "жената мъж": Каква "тежка загуба" бе г'лупак? В 43-тото НС БСП имаше 40 депутати, сега има 80. Бойко се измъкна на косъм от загубата и затова сега ще драпа за мажоритарна система за гласуване, иначе на следващите избори (най-вероятно догодина) може и да остане в опозиция.

17

ognyanz

преди 7 години

Ето, copy/paste на "Провалилата се БСП" пак се появи.Предишни copy/paste:08 януари 2017 г.24 януари 2017 г.06 февруари 20171 март 20179 март 2017С *** напред към следващите избори.

16

Провалилата се БСП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

15

жената мъж

преди 7 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

14

Зозо

преди 7 години

Бойко пак го подаде не умит на Курнелката :)

13

свинар

преди 7 години

Престанете с чуждата дума "депутат",те са НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ , И СА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИ НА НАРОДА В БЪЛГАРИЯ,а не обратното !!!!тОВА СА ХОРА ДЕТО САМО ЛЪЖАТ И КРАДЪТ,А ПОСЛЕ РОНЯТ СЪЛЗИ ПРЕД НАРОДА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ !!!

12

Анонимен

преди 7 години

Боко ще заеме поза партер и ще се остави на милостта на ПАТРИОТИТЕ!И на Златния пръст на Волен. Сега му се е паднало да си върне за всички манипулации по негов адрес.

11

Анонимен

преди 7 години

че БСП Е УМРЯЛО Е СИЛНО ПРЕСИЛЕНО.ВИЖ СДС - МОРТУС, НДСВ - СЪЩО, ДСБ - СЪЩО, РАЗНИ ТАМ БЗНС-ТА, БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАЖДАНИТЕ, БЕЗ ЦЕНЗУРА И ДР. ЕДНОДНЕВКИ СЪЩО СА МЪРТВИ.БСП ще пее алилуята е на ГЕРБV

10

old man

преди 7 години

kade gi namirat tezi ?

9

Анонимен

преди 7 години

Ще се забавлявам да наблюдавам в НС, 80 изгладнели за власт цоциалистчета как 4 години ще гладуват в опозиция

8

Анонимен

преди 7 години

Е, чак лебедова песен. При положение, че си удвоиха броя на депутатите и сега ще се забавляват като гледат униженията на Борисов, който е готов да предложи всичко на патриотите , за да направи Борисов - 3

7

Анонимен

преди 7 години

На тези избори чухме лебедовата песене на столетницата

6

Анонимен

преди 7 години

Защо ни занимавате с тези ***?

5

Анонимен

преди 7 години

Социалистите не признават жертвите на комунистическия терор в България, 1944-89. Вместо да поднесат цветя на хилядите избити без съд и присъда чеда на родината те изпадат в дива ярос и започват да обвиняват всички че са фашисти. Погледнете дори и бившия член на БКП, другаря Румен Радев, той не почете жертвите на комунизма, дори напротив подигра се с тях написвайки един неграмотен пост във фейсбук. Хората много добре усетиха дивата злоба в кандидатите на БСП и тяхното желание за убийства и кръв

4

Анонимен

преди 7 години

милионери, милиардери , масони и бели якички - щели да правят "лява" политика" - да си вдигнат корпоративният данък на 50% и парите да ги раздадат на хората. вЕрно ли, или бъркам? :))

3

Основнаите грешки

преди 7 години

на социалистите:1. Претендират да преразпределят онова, което друг е спечелил и спестил чрез труд, ум, талант и дисциплина.2. Толерират по-изостаналия, който е такъв поради мързел, некадърност, липса на знания и неправилно възпитание.Резултатите са известни. Още не можем да се отървем от тях.

2

factotum

преди 7 години

Точно с такива като тоя кадър, дето беше прислужник на Титаните, няма как да стане!

1

Анонимен

преди 7 години

Не става само с послания, трябва и с пример!