16

запод

преди 7 години

западът се провали в сирия.ирак.йемен либия. украйна.а за капак се се провали и в османската империя.добре стана че се оправи султана .сега вече няма прошка..западът си даминава...екзит екзит на квадрат...

15

Анонимен

преди 7 години

tova koeto vi obirkva da mislite ce prevrata e instseniran e ce ne tr armia se opita da napravi pravrat a voennite koito se poklonitsi na gyulen estestveno tr armia gi eliminira a tiya gyulenisti navsyakade iz dirjavata gi vkara tocno erdogan nay golemia gyulenist i terorist e samiya erdogan

14

преврат - смешници

преди 7 години

Това не беше никакъв опит за преврат ,а беше чист театър чийто сценарист е Ердоган !Всеки генерал тръгнал да прави преврат си осигурява верни хора ,които са сред войниците тръгнали да правят преврат и ако някой реши да се отказва го застрелват намясто ! Естествено ,че войниците не могат да знаят ,че са тръгнали на преврат ,но те са длъжни да изпълняват командите на преките си началници ,ако няйои решат да не се подчиняват и искат да се предадат биват застрелвани на място! А в Турция беше театър

13

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

ТЕ МОЖЕ ДА СА СВЪРЗАНИ С ГЮЛЕН ,НО КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ,ЧЕ ГЮЛЕН Е ОРГАНИЗИРАЛ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ ?! ТОЗИ " ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ " ЕРДОГАН САМ СИ ГО ИНСЦЕНИРА ЗА ДА ЕЛИМИНИРА НЕУДОБНИТЕ ! САМИЯТ РАЗВОЙ НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ПРЕВРАТ ПОКАЗВА ,ЧЕ ИНСЦЕНИРОВКАТА Е 100 % ! ТАКА ЛИ СЕ ПРАВИ ПРЕВРАТ БЕ ?! МИНАВАШ ПРЕЗ МОСТА НА БОСФОРА СТРЕЛЯШ 2 - ЧАСА И СПИРАШ НА ПЛОЩАД ТАКСИМ ЗА ДА СЕ ПРЕДАДЕШ ЗАЩОТО МНОГО СИ СЕ РАЗКАЯЛ ЧЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА ПРАВИШ ПРЕВРАТ ! СМЕШНИЦИ !

12

Анонимен

преди 7 години

Не е ислямски проповедник а е анонимен кардинал , и предател

11

"възхитен"

преди 7 години

Браво на турската фашизмокрация

10

ДО 12

преди 7 години

До АнонименЕЙ неограмотен ***, вземи се запознай малко със структурата на организацията ФЕТО. Тя пробила във всички сфери на обществено-политически живот на страната и извън нея, като почнеш от държавните институции, през бизнеса, НПО-та, спортни клубове и т.н. ***, *** трябва и информираност преди да се пишат глупости.

9

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

Това възможно ли е или онава възможно ли е!!!!!Възможно ли е българските политици да крадат като за световно и да играят по свирката на запада?Възможно нали!!!!!

8

До 12

преди 7 години

Възможно е. Не пряко разбира се. Преврат не се прави с шепа хора.

7

Анонимен

преди 7 години

Добре бе, възможно ли 113 260 души РЕАЛНО да са свързани с този преврат? Или това си е само една чистка на неудобни - обикновено интелигентни - хора?

6

ами

преди 7 години

Един човек издига цяла държава / Ататюрк / друг я връща в средновековието /Ердоган/!!!

5

Фанетти Мазакура

преди 7 години

Мачкай Ердаган!

4

Анонимен

преди 7 години

Турция се бори да заеме третото място сред най-отявлените съвременни диктатури в света след Русия и КНДР! Ами то с какъвто се сношаваш, такъв ставаш!

3

Анонимен

преди 7 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА

2

анонимен

преди 7 години

НЕ на референдума свобода за полити затворници в турция свобода закюрдите вьн турските танкове от сирия и ирак

1

Професор

преди 7 години

Проповедника Фетхуллах Гюлен който живее в САЩ е бил настанен в болница след прекаран инфаркт. Американците вече нямат нужда от него. Ако беше успял преврата щеше да се върне победоносно в Турция като Аятолах Хомейни.