22

...

преди 7 години

Както България има право на вето над всички отношения с Турция защото имаме граница, така и Испания има право на вето на всички отношения на ЕС с Гибралтар, както Полша има право на вето на всичко касаещо Русия, както и шведите командват отношенията с Финландия. Това се прави, за да се защитят границите на ЕС икономически от възможни негативи отвън. Само че англетата сега разбраха какво означава това !

21

off

преди 7 години

Не лоша офшорка :) е Гибралтар

20

Тц....

преди 7 години

...стигабе Гибралтар....че то там на летището има светофар....редуват се -самолет ,кола...самолет, кола......егати скалата;)

19

до 19

преди 7 години

Освен, че са прости българите, много са озлобени от бедността , на която сами са си виновни. Тоова се изпозва от троловете,които са безчет. Но всяко нещо с времето си. Ние тръгнахме от мното ниска база-икономическа, социална, културна...трябва ни време за да видим, че: Демокраията не е: Боко Тиквата, Симеонов, Каракачанов, Доган и ***. Трябва ни време за да разберем, че и царят може да лъже. Демокрацията значи-работа,уважение към другия, спазване на законите. Жалко за времето пропиляно ....

18

Анонимен

преди 7 години

ЕС НЯМА ДА ОСТАВИ НА АНГЛИЧАНИТЕ ПОЛУОСТРОВА.

17

Анонимен

преди 7 години

Англичаните са тотални безхаберници. Същото направиха с Хонг Конг. Можеха да го анексират на 3 пъти и да не го оставят на Китай, но не го направиха. Предадоха по най-вероломен начин хората там. Бяха изкарали служителите от администрацията да "празнуват" предаването на града на Китай под заплаха да бъдат уволнени, докато хората плачеха и псуваха наоколо. Никак няма да се учудя това да стане и в Гибралтар. Това е като да отгледаш дете и после да го изхвърлиш.

16

Анонимен

преди 7 години

Viva el reino de Espana

15

опетков

преди 7 години

До Анонимен Май само веднъж си ходил там на екскурзия и са те прецакали. Сигурно половината от съседния град Ла линеа работят в Гибралтар. И няма никакъв проблем с английския, стига да го говорят. Ако го няма Гибралтар половината испанци, живущи наоколо ще умрат от глад. Вярно е, че в Гибралтар няма нищо и славата му е останала в миналото, особено като Мека за българските моряци.

14

опетков

преди 7 години

До Анонимен Не си прав. Народът на Шотландия иска да реши сам своята съдба. Той гласува за оставане в ЕС. След като англичаните искат да се отделят, шотландците пък искат да се отделят. Кой от кого къса? Нали са уж обединено кралство и би трябвало всички да са равнопоставени. Защо Мей ще разрешава или не референдума. А на Испания Гибралтар въобще не и трябва. Какво има в Гибралтар, което го няма в съседния му испански град Алгехирас. Нищо.

13

До 22

преди 7 години

Извинявай, сложих ти погрешка минус :) Абсолютно съм съгласен с мнението ти! Англетата такъв си го вкараха, че сега стана "кой ми с*а в гащите"...

12

Наблюдател

преди 7 години

Британия е грабила територии , които имат важно стратегическо положение. Сега е време да се наместят нещата. Още живеят с имперски спомени . За тези които ги защитават само ще кажа- питали са ме как така българи се заселват в Испания, те смятат Испания за тяхна , място за техните ваканции. Ние нямаме място там , нали сме бедни.

11

До 18

преди 7 години

Не си в час-не се излагай. Шотландия , С. Ирландия и Гибралтар са гласували за оставане в ЕС. Никой не ги цепи против волята им. Те не желаят англетата насила да ги извадят от Съюза. Англичаните потъват и искат да не са сами в глупостта си.

10

хълк

преди 7 години

Как ще се оправи България,като населението няма интелект.Като четеш коментарите тук оставаш с впечатлението че по голяма част подкрепят,Русия,САЩ или Англия,и са за разпадането на ЕС,от който е част България.Нали всяка загубена битка от ЕС е загуба за България,разпад на ЕС,означава фалит на държавата,анархия,престъпност,един долар ще стане 200 лева.При положение че България няма икономика,всичко ще поскъпне 50 торно.Що за мазохизам е да искаш да си беден,за да може руснака и англичанина да е доб

9

Анонимен

преди 7 години

Абе Великобритания си подписа смъртната присъда с този глупав Брекзит. Това е истината.

8

Анонимен

преди 7 години

"скалата" е най-*** място на света, най-измисленото. харесвана от високомерните англичани и българи-сноби. "безмитни" магазини с ментета от цял свет, от цигари и бонбонки - до електроника и бижута. не си купувайте нишо, ако пътувате, направете си сандвичи и водичка от испания! не пийте бира, има проблем с обществените тоалетни, ако сте с кола - задължително с навигация, не говорете на английски на испанците преди бариерите - няма да ви обърнат внимание! не ви препоръчвам лятото да се феете

7

до № 11 rossen

преди 7 години

Моли се един ден кофата за *** да не ти стане дом тогава може би ще те заинтересуват и битовизмите.

6

Rossen

преди 7 години

До Я па теяК'во ме интересуват твоите битовизми, бе бугарска и***змет! :)

5

Я па тея

преди 7 години

кво ме интересува гибралтар?Български народ ще има ли в България след 5г ? Пишете за парното,за заплатите,за кражбите,за "санирането",за измрелите деца !

4

смЕх

преди 7 години

Вие луди ли сте какво ни пука какво ще става там тука ни пекат на бавен огън и вместо "независимите" драскачи да наврат властта в мечи за.дник заради цените седнали да ни пущат пушилки егати обслужващите ....тутки.

3

Анонимен

преди 7 години

Ще сменят дясното управление с ляво по улиците.