17

a

преди 7 години

тоз тумбак от ляво как покрива изискванията за ФП ?

16

МВР

преди 7 години

Самопробол се е ! И се се самоограбил!

15

Viktor Make

преди 7 години

Samo smrytni prisydi drugo nemoje da opravi ne6tata, da te ubiqt za 4asovnik, kleptomani 4asovnik kolko polovin zaplata vseki misli kak da krade ne da pe4eli, daje poslanicite parfiumi kradyt?!?

14

след 10

преди 7 години

в тая провинция трябва да си се прибрал вкъщи. Няма обществен транспорт и е пълно мъртвило.

13

Анонимен

преди 7 години

Ако викаш деца на футболните хулигани....Не съм много съгласен. Точно това говорим . Не може всеки да нарушава обществения ред, когато си реши???? Ако не се подчиниш на разпореждане имат право да арестуват и да прилагат сила. Какво значи деца? Какво значи обрал магазин? Или карал с 180 в града? Не става бе хора , не може да правите , каквото си искате за това е държавност с правила, за да има ред иначе става анархия.

12

до 12

преди 7 години

Нека ги бият, нали те са същите които осугуряват комфорта на дупетатите да бият протестращи деца много ги бива, ама палачинката взе да се обръща ще ядат шамарите всички подред.

11

Анонимен

преди 7 години

Дайте повече правомощия на органите на реда? Нелепо е хора в униформа и оръжие на колана да бъдат бити и псувани ! Трябва да ги учите да раздават правосъдие, да вземат решения , да градят обществения ред, да пречат на всеки нарушител. Сега ходят без идейни ... без респект ... без права. Трябва да носят униформа с чест и да прилагат закона навсякъде и по всяко време. Затова им плащаме да сме спокойни! Плащаме им да имат силата да налагат контрол.

10

Анонимен

преди 7 години

Защо съдът не раздава максимално присъди? Защо се продължава с затварянето на очи и милост към престъпленията? Бутайте всичко в затворите + обществено полезен труд. Да чистят улиците, да копаят градини, да помагат при строежа на пътища. Пречупете тая хулиганска престъпност! Вече е банално ?

9

мда....

преди 7 години

Двама прободоха с нож и ограбиха мъж в Пловдив-------Наркозависими!Уви! Ще става и по-зле!

8

Анонимен

преди 7 години

Продънената ни полиция...

7

Анонимен

преди 7 години

Когато полицията трябва да подпомага някой частен съдебен изпълнител и мутрите му да безчинстват са много бързи и изпълнителни.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако забелязвате състоянието на полицията и тя е тръгнала надолу с бърз недпираем ход.Повечето кадри са 40-60 годишни и половината не в състояние да изпълнят това за което са наети от държавата.Отпуснати, мърляви, брадясали, не само не вдъхват уважение като орган но и направо загубваш респект като ти заговори на кой си ти бе.Без силна полиция и съдебна система сме обречени. Няма да забравя този полицай до Айфеловата кула ухаещ на скъп френски парфюм, изгладена униформа и усмивка!

5

4

преди 7 години

*втората крачка

4

Анонимен

преди 7 години

тц, тц, тц...може ли това да са полицаи? Оня шкембо ако трябва да гони престъпник, на врората крачка се е спънал:(

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Той вече ги е разкрил, ама май ги е глътнал :)

2

Анонимен

преди 7 години

Полицая с ръката в джоба ще разкрие извършителите

1

Brussels

преди 7 години

Ето го отговора на въпроса!Какво ни отне демокрацията?Това ни даде...