80

Анонимен

преди 7 години

Всички умници да ходят на обучение при Виктор Орбан.

79

@@@

преди 7 години

Лагери закрит тип, вътре цехове всякакви, всички да бачкат, да се самоиздържат, да се самоизхранват, да си плащат живота тук.Да видите колко бързо ще се върнат там, от където са дошли.

78

редник

преди 7 години

До БЪЛГАРИНкакъв референдум нали никой ги не ще тази напаст и после ще набиват канчето на Бойко в ЕНП и там другите евро тоалетни

77

TOP SECRET

преди 7 години

Още местните ни Роми дошли по време на Византия 11 век. по тези Земи не сте интегрирали а тръгнали Бежанците да интегрират , пълна Манипулация и Дезинформация на Обществото

76

luckyman

преди 7 години

От всички "интеграционни" "технологии", комините имат най-високо КПД!

75

Хех

преди 7 години

Най- добре е МНО да влезе в делови отношения с Тулското бюро по приборостроене, да закупят нужните изделия (напр. АК630 или още по- добре Тулская парочка) и вместо ограда по границата да разположат тези изделия. Вярно че са руски, но са наистина най- добрите. Гаранцията че така нареченият "миграционен поток" ще спре е 100%. Всичко останало е откраднати пари от обществени поръчки, безсмислен труд и разходи за нас.

74

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До МРАВКАНУЖЕН Е РЕФЕРЕНДУМ ЗА ТЕЗИ СКАКАЛЦИ---КАКТО НАПРАВИ ОРБАН В УНГАРИЯ

73

най-добре

преди 7 години

Приемайте само християни!

72

Хех

преди 7 години

В момента който пресекат турско- българската граница от "бежанци" се превръщат в престъпници нарушили границата на суверенна държава тъй като в Турция нищо не ги заплашва. Това са търтеи и изедници на национални пари. Имат повече привилегии от баща ми (например) който 44 години се е трепал за тази държава, всичко на всичко за тези 44г. тр. стаж я има 10дни болничен я не (слава богу) и взима 285лв. пенсия. А тези ни струват над 1000 на калпак (на фес с пискюл). Е? Загрижени за нац. ни интереси а?

71

Анонимен

преди 7 години

новите българи идват те ше оправят генофонда .... ше гледам и ще ми е мъчно какво става около мен-африканци ,иракчани , иранци,турци, но без българи БЕЛИ . А тоя Борисов ще е добре , виждам го с паметници, може и няколко училища да му кръстят на негово име като пукне .Съдбата ни е отредила да се мъчим и изчезнем след толкова борби и стремежи .Мъчно ми е , боли сърцето че България затъва .

70

БГ

преди 7 години

Ей, не се намери един свестен политик с ТОПКИ. Какви продажници сте, мама ви долна. Народът е беден, гладува, краде и какво ли още не, ама ако може да се краде се краде. Не беше тоя, не беше оня тия работят срещу българския народ, продажници долни. Лично вярвам, че има карма и Господ забавя, но не забравя. Не ви ли е срам, е*ахте и майката на държавата. Всичко се връща, помнете го това. Всичко. За жалост сигурно няма да съм тук за да го видя с очите си, но силно вярвам в това. ***.

69

Андрешко.

преди 7 години

Като гледам как я карат политиците,преходът няма да продължава мирно,ще стане както е писал Гео Милев в поемата си Септември-Септември ще бъде май и тогава България ще стане рай,без олигарси и продажни политици на модела КОЙ.

68

Андрешко

преди 7 години

Глистосерникът го сложиха да управлява България за два месеца и ще оака всичко,но споразумението с Турция е подписано от Тиквата,без референдум и без решение на Народното събрание и сега трябва Герб и Патриоти да го ратифицират в НС,нали ще правят коалиция. Първата група бежанци от 50 човека предлагам да бъдат настанени в Банкя.

67

Анонимен

преди 7 години

Не се съберали да облекчат живота на българските бежанци, а за турските са се замислили.

66

Турчин

преди 7 години

Ами време е Европа да поеме от тежестта. Няма само Турция да се гърби. Вие пък по-долу какво сте се размрънкали? Сирия беше десет пъти по-хубава държава от България, спокойно, не сте рая на земята. Доколкото познавах богати сирийци всички минаха оттук и за Холандия, Белгия. Никой не му се остава във вашия рай.

65

Истината

преди 7 години

Четете в "СЕГА" България започва официално да приема бежанци от Турция!!! Герджиков подписва решение по споразумение на ЕС с Турция, което се отхвърля от Общия съд на ЕС! Единствена България започва да изпълнява нещо, непризнато от ЕС! Получава се като със закриването на АЕЦ от Кунева!

64

Анонимен

преди 7 години

Всичката Мара втасала и сега и за бежанците. Вижте си народа господа управници, вижте беднотията му, престъпноста, безработицата, скачащите цени и недоимъка. Всички за да удисат на ЕС първо нещо бежанците , тук нема ГЕРБ, нема БСП , нема служ. кабинет всички свирят на една цигулка. Защо, къде е нац. интерес.

63

Видяхте ли истината?

преди 7 години

Парадоксалното е, че България тръгва да изпълнява договорката с Турция в момент на остра криза в отношенията между Ердоган и европейските правителства. Освен това в началото на месеца Общият съд на ЕС отхвърли като неофициална договорката между Евросъюза и Турция от миналия март за решаване на мигрантската криза. Според магистратите решение за сключване на споразумение с турското правителство не е вземано нито от Европейския съвет, нито от която и да било друга институция на ЕС.

62

Анонимен

преди 7 години

Ще интегрираме банатски българи, българи от покрайнините, ще интегрирам всеки който като НАС плаща данъци и живее ТУК, Сега, Веднага! Не може да интегрираш някой, който НЕ иска! Който е свикнал около него да е коптор, зарит в нечистотии! На когото си дал, ама той само седи, яде, лежи и п***рди! Пали! Не спазва елементарни хигиенни навици и изхвърля ХЛЯБА на ***! Хайде българи зад граници! Има празни къщи, връщайте се! Иначе, жална ни майка на тия дето останахме! Давам три къщи! Безплатно!

61

АЛО ПОЛИТИЦИТЕ

преди 7 години

Нашите политици имат ли си на идея че НИЕ СМЕ ИМ РАБОТОДАТЕЛИТЕ а не тези от Брюксел Могат да настаняват бежанци и да ги интегрират у тях си ако искат но за това какво правят със народна пара която ние сме съжрали със данъците ни трябва да питат нас.Ние знаем да мълчим но ние знаем и да бием.