45

Анонимен

преди 7 години

АМАН ОТ ПАНТОМИМА. РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕ ЗА ПРОЦЕНТА ?

44

хълк

преди 7 години

ХАХАХА от Русия с любов за християнските братя от България а тук българите плюят държавата си и защитават Русия хахаха..от всички държави от бившото СССР само Беларус и мюсулманските станове продължават да си траят в името на Русия..гейска държава е България,като свирне Путин и всички подават дупенце хахаха

43

Щирлиц

преди 7 години

А от часовника на кръгъл час изскача Ленин и вика:Ку-ку,ку-ку.

42

ONGYLA

преди 7 години

До МарчоНе е важно кой как и за кого е гласувал, важното е как са преброени бюлетините :)

41

Шоп

преди 7 години

до 13 шоп Акцизите, преносните такси, ДДС и ред други натоварвания не ги взима Газпром.--------О, ти си бил сериозен защитник на Газпром. Дай да оплюем сичко българско, само да не падне сянка от съмнение върху Газпром. А откъде знаеш защо вдигат цената, проучил ли си ?

40

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли омръзна този водевил. бсп не спечели и миго вдигат цените на тока, водата, газа за отмъщение. Само купони не могат да въведат. Къде е КНСБ и Подкрепа сега. Чакат да се състави правителство на герб за да яхнат протестите за всичко. Важно е да се протестира заради протестите, а не заради поскъпването, нали. И кога ще са протестите. Като захладнее, както обикновено. Тогава и зрителите я кукления театър са повече.

39

Анонимен

преди 7 години

Остави Румен Овчаров, той не управлява отдавна. Кажи защо цената на газта за България е най-висока, след като последните 10 години управлява герб?

38

Анонимен

преди 7 години

До До 38Ми да беше го пратила в Москва умнико. Защо го е пратила в САЩ? 35 000 долара е семестъра, не е декларирала да е взела заем или, че е получика наследство, а депутатската заплата е три средни. Направи сметка вместо да квичиш.

37

шматка

преди 7 години

БКП ни наказва за загубата на изборитеЯнуари.Февруари.Март.КойКойКой задържаше цената

36

Анонимен

преди 7 години

Доколкото знам другарят Румен Овчаров е още в редиците на червените разбойници. Да го попитат защо цената на газта за България е по-висока от средната за ЕС. Дали това е самонегиво дело или си плащаме данък "братушки"?

35

Анонимен

преди 7 години

Ама нали това правителство е на Радев тоест на бсп какво се правят на сбъркани и към кои отправят исканията си?!Към тях самите ли!Абе когато комунисти са на власт всичко става на опаки и друг винаги им е виновен!

34

до 39

преди 7 години

За какво да протестира ???На това му се казва пазарна икономика, все едно да протестираме че сони ни продава скъпо телевизорите си, а самсунг телефоните.Слезте на земята.

33

Анонимен

преди 7 години

Аман от ***!Първо нямаме собствено производство на газ и нефт и затова както го продават така го и купуваме!И второ и най важно,ако искат комат..нистите да не се вдига цената на газа да договорят нова такава с Газпром!!!Да не се правят на много загрижени за обикновените хора защото не са!

32

Анонимен

преди 7 години

Не бойте се! Благодарение на ГЕРБ България затъва стабилно!

31

до 37

преди 7 години

От "складовете", как откъде.

30

Анонимен

преди 7 години

Такъв мазохистичен народ като нашия по света няма.Защо народа не протестира?Първо защото му е все тая к'во ще се случи утре той от турско до сега всичко е понесъл и понася и ако не бяха руснаците още щеше да носи фесове.Второ ако утре излезе на улицата колко от тях ще са на работа на следващия ден и тук идва ролята на дивия капитализъм наречен частен бизнес гледащ интересите си с понятието бедни работещи-по ниски заплати по-високи печалби и експлоатация.А кажете сега чия система сега е сбъркана?

29

комунистите

преди 7 години

Много говорят и като дойдат на власт ...0. Още едно време като са взимали властта са обещавали, че млякото щяло да идва до домовете по тръбопровод и щяло да е безплатно. Това покрак взривяването на църкви и убийствата. Такива дърдорковци няма. Яе каже ли Нинова откъде пари, за да учи синът и в Щатите и защо Америка, а не Русия.

28

Само питам

преди 7 години

След като ГАЗПРОМ не е вдигал цената с 35% ние откъде купуваме таази поскъпнала газ?

27

Анонимен

преди 7 години

Боко трябва да излезе със становище по въпроса. 3-4 милиона ще се шляпнат по челото и ще си кажат, че е за лудница, но 1,2 млн, ще извикат в глас прав е - космосът/комунистите/руснаците са виновни....

26

позитано 20

преди 7 години

До Анонимен 26 *** то това го обещаваше Нинова бе. И аз се полъгах и си купих кубинки втора употреба с голям грайфер да не се плъзгам по маслото , то па загубихме изборите.