306

bai Gen4o

преди 7 години

XA TAKA!!!

305

абе просто си..

преди 7 години

разсъждавам си тука... Хвалият се сърбите хвалим ги и ние (сигурно има защо все пак не са като нас нали така?), но се замислям че един алах акбар прави много повече поразии от всички сърби заедно! е тогава какво му се кефите на него а не на алах акбара?!

304

Анонимен

преди 7 години

Поклон!

303

Анонимен

преди 7 години

BRAVO DA JIVEI

302

Наблюдател

преди 7 години

ЕС удобно "забрави" че отделиха насила Косово от Сърбия където е създадена, а сеге плачат за Крим! Също така удобно забравиха за окупираната северна част на Кипър от Турция 40 год вече! Даже води преговори за присъединяване със същата държава окупатор! А "черешката на тортата Двоен стандарт", е че сме и съюзници със същата! Демокрация а!

301

Анонимен

преди 7 години

Къде са падали бомби - пак ще падат ...Сърбите са си същите русофилски варвари , и ще ги чешат докато ги сърби .

300

Петър

преди 7 години

БРАВО БРАТЕ РАДЕ.

299

аз

преди 7 години

Истината е доста по различна/като компотите и компютрите/.Те за това ли сърби и руснаци вече произвеждат стелт.Боята не могат да докарат камо ли другото.

298

Анонимен

преди 7 години

Направо да го е убил,ако са загинали деца,жена ,родители.Иван Костов им даде коридор тогава да ги бомбандират,за разлика оттака наречени лоши гърци.Сърбите няма да го забрават това.

297

ззз

преди 7 години

до анонимния американофил от прди ден:Приятелю, избърши си пяната от усните и чети малко повече, включително и хАмерикански източници. Та, "Сръбската" кампания разби на пух и прах американската концепция за "стелт" ФАКТ! Факт е и че след "войната" САЩ свалиха от въоръжение недоразумението F117A и пренаписаха военната си стратегия.Стана и всеизвестен факт,че "стелт" са били ВИДИМИ за ВСИЧКИ по-стари, дълговълнови радари съветско(и не само) производство,с каквито масово е била въоръжена Сърбия...

296

Вук Д

преди 7 години

Сръбския комплексар като се погледне в огледалото би трябвало да се чуди какво още има да губи...тези шовинисти направиха от бившата си, отворена към света, държава една дълбока, но миниатюрна, черна дупка в Европа.

295

sadf

преди 7 години

Търсих информация за подобен инцидент, но не намирам. Странно.

294

Анонимен

преди 7 години

Браво сръбски братко ! Браво !!!

293

Черноземски

преди 7 години

Фалшива новина с измислен сръбски "герой".Сръбските КАСАПИ се опитват да се изкарват жертви!А жалките комунисти ги възхваляват с турското "Евалла, Машалла". Смех...

292

Anon

преди 7 години

Lol @ fake news

291

Похвала

преди 7 години

Браво на сърбина! Възхитен съм!

290

Евала

преди 7 години

Браво! Бих направил абсолютно същото!

289

Ха ха

преди 7 години

Сръбскоро шубе се е чупило като бит хомосексуалист. Сега ако стъпи в ЕС в панделта ще го чакат истинските тъпкачи ;)(

288

Анонимен

преди 7 години

... А българите не са големи патриоти (според русофилите), защото гордо развяват БЪЛГАРСКОТО знаме.

287

Родолюбец

преди 7 години

До путларах акбар:"Бързо русофилите-сърбомани-лъжепатриоти забравиха сръбските бомбардировки над България. Забравиха и кой създаде македонската нация и език, за да сложи началото на Южнославянската федерация, в която няма държава България."---------------------------------------------Не, не са забравили! Русофилите-комунисти са ВРАГ на българския православен народ и България!