16

Един българин

преди 7 години

На Румен Драганов очевидно му в мухлясала главата. И съответно мозъка.До такива изводи стигам аз.В Копривщица почти всички хотели са с WiFi. Може да се направи резервация онлайн, с кредитна карта. Хотели, ресторанти - всичко е модерно!Ако нещо трябва да се подобри, то е в логистиката, транспорта... а не в ски писти, бизнес сгради и небостъргачи!Мутрите този път ще ударят на камък май.България не е за продан!

15

Онгъл

преди 7 години

БУНТ НА КОПРИВЩИЦА СРЕЩУ "МИТНИЦАТА"В Копривщица хората подложени ли са на нечуван тормоз от службата по културните паметници към министерство на културата, май печално известна в архитектурните среди като "Митницата"?Блокират ли въпросните бюрократи с непроизнасяне, бездействие и особено трудно изпълними изисквания практически всичко, дори ремонтите и битовите преустройства нужни на жителите?Докараха ли тези бюрократи с бездействията и действията си населението до там да иска собствения му град да не е паметник на културата?Това ли е причината за гласуването от ОС, този ли е проблема,

14

Измислици и лъжи

преди 7 години

Да бетонираме Копривщица, като Златни пясъци или Боровец, така че да ходят само мутри , пияни англичани и руснаци да и се любуват. Това е мечтата на тези мастити мутро-инвеститори, които "милеят" за туризма на Копривщица и дават подобни платени интервюта, като Румен Драганов, който явно е са го подплатили за да говори подобни измислици и лъжи. Коприщица е пълна събота и неделя с туристе от цялата страна, това са фактите!

13

Анонимен

преди 7 години

Ако си направят нормален транспорт, няма да мухлясва. Ако искаш от София да отидеш за един ден с обществен транспорт, ще се изприщиш направо. Влак - 3 часа друсане, после слизаш и чакаш някакъв раздрънкан рейс, за да изминеш 12 км. до града. Имаш около 2 часа за гледане и пак на рейса, за да можеш да се включиш за влака, който идва от Варна. Автобусните превозвачи, при добра воля могат да те оставят в града, но не се знае дали някой после ще дойде да те прибере. А колко са 100 км.?

12

Филип

преди 7 години

Нова кабинка, туризмът загива! Местни деятели - второ поколение хора с обувки!

11

бай руК

преди 7 години

Копривщица вече е толкова зле, че няма накъде... то си и личи - 5 кинта карта за посещение на всички музеи

10

Иво

преди 7 години

Бях в една селска дискотека там - клуб Галерия. Само чалга, *** и местни селяци, пият ракия и случат чалга. Голяма простотия, ей!

9

Анонимен

преди 7 години

Ами то и Копривщица е Шопландия)

8

Анонимен

преди 7 години

До 6Глупости българия е софия останалото няма значение! Да живее Шопландия!

7

Българина

преди 7 години

Абсолютно правилни, но старото ремонтира, новото в нов квартал или се строи в същия стил

6

Анонимен

преди 7 години

Абе то е много лесно да си седите в топлите офиси в София на 2000 лева заплата, и да викате искаме всичко да е автентично, природата недокосната и т. н., ама и извън София живеят хора, които трябва да се препитават...

5

Анонимен

преди 7 години

Естествено че не можете да пипате това място, то е важна част от историята на България. можете да му придадете блясък, но не блясък на бетон.

4

Мухъл

преди 7 години

Мухлясъл му е мозъка на тоя, да ходи да си строи по Слънчев бряг, това е архитектурен резерват, туризма си е супер, то то такива разбирачи като тоя, сме на това положение...

3

сминдух енд чесън

преди 7 години

Дайте път на алчността и гледайте сеир.

2

няма материал

преди 7 години

Мухлясва защото няма свестни управници на града който да вършат работа и да докарат туристи,не е въпроса в нови големи сгради.

1

мутра

преди 7 години

Тря хотелчета офис сгради чалготека няма в града не може така