12

Геро

преди 7 години

То беше ясно още при назначението му, че Герджиков ще замете далаверите на Боко, само Радев май не го е знаел поради отдалечеността си от политиката дотогава. Нещо повече, с наближаването на края на служебния кабинет и очертаващия се бъдещ Герберски диктат Герджиков има наглостта все повече да се разграничава от човека, който му гласува доверие-Радев и да злепоставя партията, която го предложи за президент. Уволни Гарелов за няма нищо, а сам открито каза за коя партия е гласувал. Чак ме разсмя.

11

Анонимен

преди 7 години

то на всички е ясно, че далавери има, и беше добре да излязат на светло, а не само ние да си шушукаме за тях. ОСВЕТЛЯТ ЛИ СЕ ДАЛАВЕРИТЕ ИМ, ЩЕ ИМ Е ПО ТРУДНО ДА ПРАВЯТ НОВИ, ТАКА ЧЕ РАДЕВ НАПЪЛНО ГО РАЗБИРАМ.

10

Анонимен

преди 7 години

Типично комунделско поведение на замитане на следи и очерняне на другите!

9

валери

преди 7 години

Я-а-а , каква паника и бързане да се оправдаят някак чистките и неправомерните уволнения от президента и БСП-то , а сега , де !!!!!

8

Васо

преди 7 години

До Анонимен7: Не питай "***", а питай "генерал зеленчук 1,2 и сега3". Щото тази промяна в цените е забавяна през неговите предишни управления и сега ни се пробутва по време на служебен кабинет. За да може "генерала зеленчук 3" да се яви на бял кон и да заяви, че го нямало само няколко месеца и вижте какви беди ви се случиха. И шефа на КЕВР питай защо точно сега. Щото и той е един от виновниците да нямаме вече поне още един работещ ядрен блок. Питай го и каква му е заплатата на този пост.

7

Анонимен

преди 7 години

Никой не може да надмине Роската. Той е уникален.

6

г

преди 7 години

Радев надмина по -глупости Плевнелиев за 60 дена.БСП едва ли ще го подкрепи за другия мандат.Но оставката на Корнелия е спешна за БСП.Дължи го на 1 милион души зад БСП.Те са разочаровани от загубата.А тя е следствие на неумение да се води предизборна борба в която Бойко е много ловък .

5

до 5

преди 7 години

Как да няма.Патриотите предлагат свой премиер .Марешки също .И да ти кажа няма да по -лошо ..... Поне няма да гледаме как тиквата се излага из Европа като чака да му наредят правителството европедалите в Малта.

4

Мнение

преди 7 години

До факт 4 Нищо не е замазал Герджиков. Далаверите и изцепките са само в главата на Корнелия. Въпреки помията и простотийте които изля ,бая *** и повярваха.Но Борисов я срита. България не може без Борисов.Друг няма...

3

факт

преди 7 години

Радев подведе БСП с Огнян Герджиков ,но истинския виновник за изборната катастрофа е Корнелия с нежеланието си да вкара министри от БСП в служебното правителство .Така Герджиков замаза далаверите на Борисов и той пак ще ни управлява.

2

MEGADETH

преди 7 години

Ми мек чакат назначения ората.

1

Доган

преди 7 години

Само бачо румен