10

Браво

преди 7 години

Супер, значи има развитие все пак! Очаквам следващата ало измама парите да са трансферирани през биткойн мрежата

9

Запознат

преди 7 години

Метайте се още по фейсбуците и пишете кой къде е. Колко е да ви хакнат профила, да ви видят телефона и оттам натам всичко е лесно.

8

Анонимен

преди 7 години

Ами би трявало лесно да се хване престъпника, защото всяка банкова сметка си има собственик. На кого е превел парите трябва да се установи по елементарен начин.

7

магадан куку

преди 7 години

сигурен съм, че пъпеша е приел обаждането по самсунг на изплащане за 2 години, и със зор може да си напише името на кирилица. сутрин е с подути очи от гледане на пoрно по кабеларката...

6

Обяснимо е

преди 7 години

За съжаление, този прекрасен български град се напълни със си+ха+ни. Ако могат да видят своя град днес, Софроний Врачански, Г.С.Раковски и Захари Стоянов в гроба ще се обърнат.В Котел няма работа и всички, които искат да работят, са се изнесли оттам временно или за постоянно, заедно със семействата си. Останаха целите семейства само на онези, които живеят от помощи и от мошеничества. Изключенията са малко.

5

Анонимен

преди 7 години

С други думи, на измамниците им е било известно, че този човек има приятел, който в момента се намира в Сърбия.

4

Анонимен

преди 7 години

Простотия, простотия, простотия.Не намерих по безкрайната земя.Простотия, простотия, простотия.Е наситена България до ръба!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство, че хора на всякаква възраст могат да бъдат измамени. Меко казано много са наивни тези, които си мислят, че само възрастните хора ги мамят, а на тях не може да им се случи.

2

MEGADETH

преди 7 години

ГЕРБ победа!

1

Ми

преди 7 години

както е казал бай *** имал си бол пари,дал си.