10

Анонимен

преди 7 години

ох дано Герджиков остане, че като си помисля за Боце, Горанов, Лилето и т.н. и ме втриса, поста.щината и мут.ринщината пак ще избоее, за излага;ията пред света пак съвсем не ми се говори

9

Анонимен

преди 7 години

Много му се иска да остане....и на загубилия отбор също. БСП няма да получи мандат!

8

Анонимен

преди 7 години

Като се замисля какви са другите две алтернативи се надявам това правителство да остане колкото се може по-дълго.

7

ognyanz

преди 7 години

До "Сценария": За Бойко такъв сценарий е възможен, даже логичен. Но в политиката (както в историята) едно и също нещо втори път се случва като фарс. БСП също има отговор на това: Да, ще направят правителство, но с уговорката, че при тази конфигурация на парламента то ще работи не пълен мандат, а само до края на председателството на България на ЕС. Така и протестърите няма да имат много подкрепа за да искат оставка, ако тя е обещана предварително. А на следващите избори - каквото сабя покаже.

6

Сценария

преди 7 години

Сега ще ви кажа какво ще направи "тариката" Боко! Дългосрочен кабинет е невъзможен! Ще разиграе театър, ще се направи на ядосан и ще остави на Бсп мандата! Те ще направят кабинет на малцинството, Борисов ще ги подкрепи частично, след това изкарва дежурните протестъри, пада кабинета, връща се на бял кон с по-голямо мнозинство и евентуална влизаща в парламента дясна партия с която ще управлява!

5

Анонимен

преди 7 години

И да има кабинет няма да е задълго! Вервайте!:) Борисов ще прави избори докато има мнозинство! Той е непоправим егоист и себелюбец!

4

Анонимен

преди 7 години

И да си отидеш скоро пак ще дойдеш ! С такъв парламент от стари муцуни !

3

ognyanz

преди 7 години

В първия момент се учудих защо точно до Гергьовден трябва да се направи правителство. Но сигурно има просто обяснение - някое гергьовско агне трябва да се жертва, за да се закрепи бъдещата коалиция.

2

Циганин

преди 7 години

Борисов е отишъл в Брюксел да пита ,може ли да направи съюз с националистите от ОП -ако му кажа ,че може ,значи ще има правителство ,ако не ,то тогова правитедство ще прави БСП .

1

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че по-рано ще си ходиш, Герджик!