47

Агата

преди 7 години

ДОБРЕ ЧЕ ТЕРЦИТЕ СА ВЕЛИКИ И СНИЗХОДИТЕЛНИ ХОРА ..И СА НАД НЕЩАТА ...И ГЛЕДАТ СМЯХ...НО КОГАТО ИМ ПРЕЛЕЕ ЧАШАТА НИЩО НА СВЕТА НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ...ЕДИНСТВЕНАТА СИЛА В СВЕТА ОСВЕН АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ .КОИТО СА ПОБЕДИЛИ ПЕРСИЯ СА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ...НЯМА ДРУГ НАРОД..ТАКЪВ...НЕСЛУЧАЙНО.....ПРОВЕРИ В ГУГЪЛ АГАТА.....

46

странджанец

преди 7 години

До Годзила..диване с какво може да се гордееш,че си мизерни,че си беден ,че си в Робство още,че някакви мошеници,мманипулаториппсевдо патриоти-фашисти баламосват стадото....срам ме е от постъпката на фашистите които се наричат патриоти

45

отмъщение

преди 7 години

Разбира се че ще има отмъщение на това дето фашистите тероризираха изселниците....с сигурноооооост

44

сминдух енд чесън

преди 7 години

Валери Симеонов се похвали пред цяла България ,че са попречили още около 50 000 гласа да влязат за ДОСТ,тук министъра говори друго.

43

До :-)

преди 7 години

РОБИ? Я ПАК, НИЕ ЛИ?:-):-):-)Чакай да те подсетя, кой реве...византия..., 500 г турско, после руско, сега европейско робдтво!"Ние много добре знаем, че ни замотва ЕС с идеята...да се направим, че ще ги вземем...затова след 16 април може да ваправим още един референдум за дали да прекратим официално тези преговори, защото аз вече от моя страна ги прекратих". (Р. Т. ЕРДОГАН):-):-):-) Мръдни в лево:-):-):-)

42

Бай Хой

преди 7 години

Каква блокада бе, ***? Нали си минавахте и на развален български обяснявахте, че не знаете за какво идвате, щели да ви кажат. Или идвахте за по 20 кила свинско от български прасета. Уж не ядяли свинско. Изобщо май не знаете за какво ви платиха екскурзията. Отврат! Седнете си на...и млъкнете. Всичко вземате от тази държава ,а подливате вода.Неблагодарници

41

:-)

преди 7 години

а, бе тоя ЕС не е ли оня, пред вратата на който Турция стои на колене ама няма кой да й отвори :-):-):-):-):-)в Турция имало свободни медии хахахахахаха..ти вярно си психично болен айде на автобусите, овце,че султана заповяда...и без въпроси, че иначе ще литнат пенсиите :-):-):-):-):-)роби :-):-):-):-)

40

:-)

преди 7 години

ами като ви е оправил живота Тодор Живков за какъв Възродителен процес реветеама то турчин и благодарност..от умрял писмо...

39

До :-)

преди 7 години

Ти не си виновен, че твоите свободни медии не ти показват всичко...Ти колко пъти си бил в Таксим:-):-):-)ама неее щом моето тв не го показва значе нема нали мистър ***:-):-):-)Последна дупка на кавала сте...никой за нищо не ви пита...кукли на конци...сте. Айде слушкайте там и се дръжте здраво в ЕС:-):-):-)че иначе...да няма Ганьоекзит...:-):-):-)

38

:-)

преди 7 години

ама преди да излезете на протест на границата - първо питайте за разрешение турската полиция, защото тя не пипа меко като нашата и ще ви направи главите телевизори :-):-)а на площад Таксим отдавна няма протести, смешнико - вие в Анадола ако сте на синджир,то ние в Европа за разлика от вас имаме свободен достъп до новини Ердоган не ни забранява тоя или оня сайт, защото не му харесваама какво се занимавам с диваци, които вчера обявиха най-добрия си футболист за враг на държавата:-):-):-)

37

До :-)

преди 7 години

Какво оправи живков я пак...Оправи ни живота не само на нас, а и на децата ни...Наще деца, като децата на живков не берат ягоди и не мият д.упета:-):-):-)Идваме ли си когато искам с турското си име в българия...Идваме си! Какво оправи...:-):-):-)Взимаме ли по високи заплати и пенсии от вас...Взимаме!Да не говорим за здравеопазването...просто сте жив зиян!

36

Умно село

преди 7 години

До 33... Възможно е да си прав за гласуването по 2 пъти, все пак избирателите по списък са 6 810 341, което ми се вижда множко. Но нещата с гласуването трябва да се решават в Парламента, а не политици да спират хората по границите. Да седнат и да го измислят, и на мен не ми харесва това с гласовете от чужбина, не само от Турция.

35

Анонимен

преди 7 години

"няма такова нещо, като "възпрепятстване на законното право на глас"!!! в турция имаше достатъчно секции за гласуване! да са гласували там! това е! или са искали да гласуват и там, и тук, та белким мазния да влезе в парламента!"Знаеш ли само на една секция колко души се падат да гласуват? На тези избори гласуваха над 30 000 ама друг път е било над 100 000.

34

:-)

преди 7 години

ще има да си чакаш обезщетенията :-):-):)а Тодор Живков така ви оправи,че 30 години по-кьсно още го сънувате и тогава голям го извадихте ама мек :-):-)

33

До факт

преди 7 години

Ела да видиш само в Таксим какви турски протести стават за нещо си почти всеки ден...***...човек, който е виждал Турция само от телевизора каквото му е паказъл ми прави изводи...смешни сте:-):-):-)Вие внимавайте да не изленат турците на протест по границата!!! Тогава ти да видиш какви протести се правят тук!!! Защото Едирне почна да говори за българските обидинени мъжловци...

32

Анонимен

преди 7 години

До Умно селоняма такова нещо, като "възпрепятстване на законното право на глас"!!! в турция имаше достатъчно секции за гласуване! да са гласували там! това е! или са искали да гласуват и там, и тук, та белким мазния да влезе в парламента!

31

факт

преди 7 години

това на границата беше напълно законен протест, но откъде да знаят турците какво е това протеств Турция ако протестират Ердоган ги избива, та за това не смеят :)))

30

:-)

преди 7 години

Ай пробвайте се де...големи адвокати се изкарахте и си мислите, че тези работи стават хоп с щтракане на пръст:-):-):-)Посъветвай се с адвокат да научиш за последиците и обещетенията :-):-):-):-)Щото ако беше толкова лесно още бати ви Тошко щеше да го направи:-) Я си задайте въпроса защо ли не го направи?:-):-):-)

29

Умно село

преди 7 години

Не са виновни хората идващи да гласуват в България, щом закона го позволява и дори ги задължава. Господата Патриоти имаха достатъчно време в Парламента, да направят нужните промени и да спрат изборния туризъм. Това на границата беше помпане на рейтинга, а на всичкото отгоре е и противозаконно - възпрепятстване на законното право на глас. И на мен не ми харесва хора живеещи в чужбина да ми решават съдбата, но при тези закони това е положението.

28

:-)

преди 7 години

и двойното гражданство ще премахнем, пьк изселниците да вървят да се оплакват на Европейския съд за правата на човека хахахахаха