24

Анонимен

преди 7 години

Нещо да кажете за внука му? Само него не сте оплюли, до сега.

23

Анонимен

преди 7 години

Спрете да защитавате Тръмп. Политиката на Москва се промени. Ще ви вземат копейките. Може и да си изпатите на края.

22

анонимен

преди 7 години

зет евреин следете парите за отбрана 680 милиарда светьт ще гори

21

до 18

преди 7 години

Добре че е чалга - балканеца от най-бедната държава в Европа и втора по смъртност в света, след Лесото, да ръси мозък какво били чакали руснаците и как не знаели какви са пълномощията на президента на САЩ. *** няма адекватна представа за света в който живее, как да промени нещо в него?!Ами афтурката, дето изкарва Тръмп и Къшнър брокери на недвижими имоти....нямам думи. Тръмп в САЩ го наричат Златния Телец! Вземете се ограмотете защо, че вече сте на нивото на посредствен благодаря.

20

Анонимен

преди 7 години

Щели да управляват държавата като голяма фирма?!? Тия хора имат ли поне малко мозък? Най-важният елемент на държавата са репресивните органи без тях няма държава, коя фирма има репресивни органи? Мафията има репресивни органи, но това нито е държава нито е фирма.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Ами и тя не можа да направи нищо.

18

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е най-големият провал на Америка, то затова откачалниците в Русия пиха шампанско. Руснаците по-скоро си мислеха че ще им махне санкциите ей така за бог да прости ама не стана щото Тръмп няма такива пълномощия ама в Русия кой да знае това сред пияните глави.

17

Анонимен

преди 7 години

тя и Хиларито се занимаваше със здравеопазването при мандата на мъжа си, ама вие малчахте като риби

16

Анонимен

преди 7 години

Каква е истинската роля на зетя на Тръмп в Белия дом?Шпионаж в полза на Русия. Тъста го назначи на безвъзмезди начала, но заплатата ще си я получава от Кремъл, важното е да има достъп до секретни документи.

15

Анонимен

преди 7 години

До гпНе лъжи бе ***. Живееш в САЩ като география, ама си сигурно в някое чалга гето, дето идея няма за света. Ненормалника се оплете като пиле в кълчища. Един свестен дет разбира от управление на държава не назначи и е сега е чудо. Как може да сте толкова слепи?! Просто е невероятно. Този суек ще направи война съвсем скоро, а скотовете му ръкопляскат. Нали беше голям спец по сделките - какво стана със здравеопазването? Нещастен ***... каквото и да ви се случи, пада ви се

14

Анонимен

преди 7 години

Тук някои тролчити се опитват да предефинират шуробаджанащитата! Другарчета, дори и официално да не получават пари, самата власт е достатъчно условие за облагодетелстване, още повече, че и маш частен бизнес. На обикновена работа да те вземат се прави конкурс, а за толкова влиятелна длъжност, само един подпис на "тате" е достатъчен! Чиста проба ШУРОБАДЖАНАЩИНА!

13

Анонимен

преди 7 години

А Хилъри и мъжо и не бяха сякаш.Той президент,тя държавен секретар.Щерка им я редеха за губернатор *** нещо на 20 години губернатор е по-трудничко.Те са до девето коляно в политиката.

12

Анонимен

преди 7 години

Първи ще го погнат с тояги Борисов, ако не подаде оставка преди това.

11

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 14 А бе може и два мандата да изкара.Зависи как ще оценят работата му Господарите.

10

Факт

преди 7 години

Шуробаджанащина(по дефиниция) е когато назначиш някой роднина на държавна служба да пояде човека.Къшнър очевидно си има пари в изобилие.Защо тогава е там?Мисля че има две свързани причини-Тръмп иска да има доверен човек който освен другото ще е и "офицер за свръзка".С кого ще го свързва ли?Ами с Господарите-Рокфелер,Ротшилд и сие.Нали и той е от Богоизбраната нация.....

9

Анонимен

преди 7 години

Тоз няма начин да изкара пълен мандат.

8

гп

преди 7 години

Аз живея в САЩ и цялата медия и извратените либерали атакуват Тръмп без причина. Опитаха се да направят какво ли не, за да не спечели, а сега за да го отстранят...той спечели много повече от само веднъж на изборите - спечели десетки, да не кажа стотици пъти срещу всички фалшиви новини и медийна война. Той е единствената надежда за САЩ в момента. Единствената пречка срещу новия световен ред, който иска да превърне момченцата ви в момиченца и който нарича всеки грях любов и извращения.

7

Анонимен

преди 7 години

Ролята му е да забогатява чрез натрупване на таина информация за икономиката и сигурността на САЩ, сега и неговата жена, т.е. дъщерята на президента и тя да черпи че тити я взема и нея на работа в белия дом. Абе хубава работа ама....

6

Анонимен

преди 7 години

На тоя и характера му е руски

5

Анонимен

преди 7 години

Най - голямото нещастие на Хилъри се казва Виагра ;)