11

Анонимен

преди 7 години

дааа, така беше - омъжваш се за този за който ти посочат партийните вождове.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Преди Гагарин са загинали 11 човека!Руснаците наскоро сами си го казаха!

9

Анонимен

преди 7 години

до 9Такива като 3 не заслужават да им се обръща внимание. Те са ***, дори не знаят, че САЩ и СССР, а сега и Русия си съдействат в Космоса. А злорадството имаше един "добър" урок.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Грях е да се злорадства, защото прогресът винаги взема жертви. Затова не те карам да си спомняш жестоки злощастни случаи. Толкова си тъn... , лъжлив и npocтак...просто ***.

7

Българин

преди 7 години

Всички клетки в тялото на човека се делят :) като преминават период от 9 фази а десетата е делението от началото до края , демек от 0 и 1 , в мимикрия - 10 делене на клетка наречена адамева - двуполово :) самооплождащо :) така е и в космоса :) много слънчеви системи под вакум - утроба се делят и променят постоянно от 1 до 9 в фаза на разделение 10 :) така чрез черните дупки които ги самосвързват те се движат към центъра на галактиката :) а именно система перпето - мобиле ;)

6

Българин

преди 7 години

Летете руси но пак няма да знаете като нас :) Слънчевата система във вакум с една черна дупка в нея е част от системата на перпето - мобиле в галактиката :) и ако загадката с рисунките в житата за вас е минало, за нас тук е решението, от 1 до 9 е решението а 10 е делението :) хайде астрономи решете тази формула след 7 :) и защо скока на 10 пъти скорост от светлината се прави от място :) предизвиквам ви :) само тук се раждат умове :) нагъл съм

5

Анонимен

преди 7 години

до 5 не си ме разбрал. В този период СССР и САЩ пускат кораби други няма. При САЩ се пишеше предварително с 12м. кога излитат , кога кацат пилотирани и не пилотирани и с каква мисия. За СССР това не се съобщаваше нещо ,като военна тайна. Възможно е и при САЩ да е имало такива тайни полети , но само може да гадаем.Цялата информация се казваше в радио гласът на Америка

4

Анонимен

преди 7 години

Що тролиш излишно! Руснаците имат само два смъртни случая в историята си. Единия на Комаров, след като не се отваря парашута на спускаемия апарат, и другия на трима космонавти, които заради нехерметчност на модула, умират от липса на кислород. Като тези случаи, въобще не са покривани, а веднага писаха във вестниците. Иначе секретността винаги е съществувала в тяхната космонавтика, но това не е свързано с пропагандата.

3

Анонимен

преди 7 години

За такива полети и тя не знае предварително. Тя е бела решила "ДА НЕ КАЗВА НА БЛИЗКИТЕ СИ" Всичките им полети се споменаваха когото се приземи УСПЕШНО. В другия случай се мълчи /за времето на СССР/

2

Анонимен

преди 7 години

Съпругът и, Андриан Николаев е първият в света до момента рекордьор по продължителност на полета от 18 денонощия. Но при приземяването си, се почувства толкова зле, че го реанимират в хеликоптера, докато летят към болницата. После получава и два и инфаркта. Това е цената на дългата безтегловност, в тясната кабина на Восток. А пък американците след същото пребиваване в космоса до Луната, се завръщаха бодри и жизнени веднага щом излизаха от още по-тясната лунна капсула. Чудна работа!

1

neo5

преди 7 години

Аз пък се чудя как сайта не е цензурирал фамилията на режисьорчето :)