10

Анонимен

преди 6 години

До 8Защото нашето образование ни го насажда от малки в училище. Вид пропаганда е.

9

х3. до славианин

преди 7 години

"Защо ли в съзнанието на всеки нормален човек думата ''турчин'' предизвиква асоциация за див, примитивен и изостанал човек"Защото драги, хората от тая част на света ги е страх от турците,това е било така и в далечната и близка история. пример;15_век Папата като биел камбаната в 9 часа - отправял молитви.. за да ги пази от Турците. Защото ако дойдат те, данъка който събират от хората ще секне. и да те поправя-обикновенните хора никога не са се плашели от турците.

8

славянин

преди 7 години

Защо ли в съзнанието на всеки нормален човек думата ''турчин'' предизвиква асоциация за див, примитивен и изостанал човек !? Защото за турчина всеки който се бори за свободата си е терорист, както определят Левски, Ботев и останалите наши борци за свобода! Анадолските първобитници завинаги ще си останат нагли диваци и варвари!

7

Т

преди 7 години

Тия ,които ще съдят България в Страсбург за нарушени човешки права на изборите,защо не си покажат големите топки и да съдят сега Ердоган.Колко човешки права наруши на кюрдите.

6

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

АМИ ,ЧЕ В ТУРЦИЯ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАСАМ СЕ СМЯТА ЗА ТЕРОРИЗЪМ КОГАТО ЕДНО МАЛЦИНСТВО СИ ТЪРСИ ПРАВАТА !

5

Анонимен

преди 7 години

Лидерът на прокюрдската Партия на Народите Селяхатин Демирташ е в затвора в Одрин. В момента усилено учил кюрдски език. Владее три езика: турски, английски и арменски.

4

Анонимен

преди 7 години

Сега защо няма тероризъм. Особено 2017 нападенията на ПКК са сведени до минимум. Държавата реши да строи язовири и болници на Югоизток. В началото на тази седмица , по точно понеделник бяха унищожени 36 терористи. Един военен беше ранен.

3

до 1

преди 7 години

Какъв геноцид бе? Все едно ДПС да си има "вонно крило". Едните в парламента другите въоръжени по чукарите. Ще разбиват трафопостове, унищожат базови клетки, убиват полицаи. Ще нападат училища и стрелят по учителки за да не учат децата а "политическото им крило" в парламента ще ги защитават.

2

Анонимен

преди 7 години

Преди 3 години , Ердоган се уплаши че приемането на кюрди в парламента ще се утеши работата и няма да има с какво да фанатизира хорята , и затова я подкара наново Също като израелците , като се умирят палестинците и като си ремонтират болниците и електро централата и отиват и им ги бомбят отново , за да предизвикат ответна реакция и да могат да кажат "На тези са лоши и тероряги"

1

Башка Луд

преди 7 години

Турция извършва геноцид спрямо кюрдскя народ!Турците избиват кюрди и ги обявяват за терористи!ООН мълчи!Срам!