24

Циник до хех

преди 7 години

Чул си....ама не си разбрал...пиши в Гугъл джамия в Япония...и натисни на изображения!И там я има гн*усната зараза ислям!Иначе - за Европа вече е късно!След чудовищното предателство на Меркел..и Брюксел към собствените им народи....само въпрос на време е - мюсюлманските пъ*лчиша да станат преобладаващо мнозинство!

23

Хех

преди 7 години

Всички държави трябва да последват примера на една от най- добрите и уредени държави в света - Япония!!! Там ислямът е официално забранен с една камара закони, а да излезе по улицата да се разхожда някой Пингвин е направо немислимо. И забележете - Никой няма претенции към тях че не са "толерантни". Никой. А нашите "политици" за няколко долара.... Абе това е то БКП!!!

22

Ааааааа!

преди 7 години

Как тяка ПРОПАГАНДАТА убеди всички, ЧЕ САМО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА РАСИСТИ И ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО У БИЕ РАСИСТ Е ГЕРОЙ

21

Ааааааа!

преди 7 години

КАТО ЕВРОПЕЕЦ НЕЩО МИ ОМРЪЗНА ДА МЕ НАБЕЖДАВАТ, ЧЕ СЪМ ТОЛЕРАНТЕН ИНТЕЛИГЕНТЕН ПРИВИЛЕГИРОВАН ,ЧЕ СЪМ С НЕПРИЕМЛИВ ЦВЯТ НА КОЖАТА И ПОРАДИ ТОВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТРЯБВА С ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА СА НЕТОЛЕРАНТНИ ДАГИ ОБРУГАВАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ С ТЯХ НАГЛО ЦИНИЧНО И ДА ПОТЪПКВАТ ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙННСТВО НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА ГИ ОБВИНЯВАТ В РАСИЗЪМ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ГРЕХОВЕ.ХОРАТА СА ХОРА И НЕ СЕ ГИ ДЕЛЕТЕ НА ЕВРОПЕЙЦИ И ОСТАНИТЕ ЗАЩОТО ТОВА Е ИСТИНСКИЯ РАСИЗЪМ

20

Анонимен

преди 7 години

До 19Покриването на жената е изявление - символ на несвободата и потисничеството над жените, както свастиката е символ на нацизма. Като не ти харесва, има Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ, Иран, Афганистан, Пакистан. Все "цивилизовани" човеколюбиви държави с демокрация, защита на човешките права и правата на жените. Ще имаш право на абсолютно свободно мнение, стига да е правилно.

19

Бай Хой

преди 7 години

Каква демокрация, бе? Тия да не са отишли да променят религията и ценностите на други държави. Отишли са да работят там. И ЩЕ спазват законите в държавата. Ако всеки прави каквото си иска е анархия, а не демокрация. Хората там са видяли, че техния модел работи, видяли са го и тия пингвини. Затова се натискат. Който не му харесва да си ходи. Ако ида да пия ракия и да ям свинско в мюсюлманска страна дали ще ми разрешат "демократите" там?

18

Анонимен

преди 7 години

И тези хора ще дават акъл на останалия свят за демокрация и цивилизация? Че какво ги бърка тях дали една жена ходи покрита или открита!? Ако някой е чел поне малко история знае че Европа никога не е била цивилизована.

17

Пешо

преди 7 години

Тази книга проповядваща насилие и отричаща другите религии трябва да се забрани в целия свят!

16

Анонимен

преди 7 години

Най-напред трябва да спрат прилива, както направиха в Австралия - без компромиси!

15

мм

преди 7 години

Хелзински комитет, къде си!?

14

Анонимен

преди 7 години

Браво!!!!! Забрана и на обличането като пингвини. Искаш австрийско гражданство, приемаш християнството, хвърлящ бурки и шалвари и ставаш европеец. Не искаш, обратно на самолета или буса. Търпението на и без това много толерантния европеец се изчерпва. Японския модел в най-добре!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Браво така се прави ако не им харесва чао

12

Анонимен

преди 7 години

Да се въведе японския модел

11

българина

преди 7 години

Само япония е успяла да се справи с тюрбаните, подходът е много ***, те са под 0.1 процент от населението, някой да е чувал ислямски атентати там? Това в виц! Сега службите следят всяка една *** там защото са малко, не им дават гражданство ит.н ес е ***

10

Анонимен

преди 7 години

Краят на Мулти-Култи. Ако искаш да живееш в дадена страна, трябва да се съобразяваш с обществените норми.

9

жжж

преди 7 години

Още преди 20 години са му изтървали краят пълно е с заспиващи и безмозъчни ..

8

Мънго Джери

преди 7 години

Единствено в Япония провеждат смислена "интеграция" на мюсулманите.....

7

DANO NE E KASNO

преди 7 години

EVROPA ZAKASNIA S 50 GODINI-SEGA E KASNO ZA KAKVOTO I DA BILO, A PAK I DOKATO MERLEL,HOLANDE,UNKER SA NA VLAST- NI6TO NIAMA DA SE POLU4I. EVROPA IMA NUJDA OT NOVI LIDERI.

6

Анонимен

преди 7 години

щом дрънкате още за интеграция нищо не правите!А какъв виден съгражданин художник с характерни мустачки имахте.

5

Обява:

преди 7 години

"КМХ "Тоалетна Хартия Белово" ЕАД изкупува стари бройки на корана, с цел подпомагане на производството на рециклирани изделия."