124

ognyanz

преди 7 години

ККорнелия Нинова е политик от класа. С нея Бойко най-сетне си намери майстора. Нека сега Бойко състави правителство и да видим колко време ще иакара, докато се изнесе пак по терлици от Министерския съвет.

123

Анонимен

преди 7 години

И ти си много противна Диди.Жена не пише като теб за друг човек.Просто подминава ако не харесва друга жена.А такива като теб са най противните жени, ако си жена.Много ниско ниво

122

Радостин Белов

преди 7 години

*** толкова пари е откраднала от народа, че знае ли се. Осигурила си се е тя до девето коляно. Тя няма да се махне, защото е приела лично надпреварата си с Бойко, като спортно дерби. Интересно и е да си играйка още на политика. След няколко години, като стане 200 кила (че сега е само 100) ще се отегчи и ще се махне. До тогава наивниците ще и гледат наглата физиономия, скапаната прическа и червената блузка с пластмасовата брошка...

121

Ц

преди 7 години

Оставка

120

ххх

преди 7 години

нинова няма за какво да дава оставка. в сравнение с предишния лидер нинова е класи. стегна здраво бесепарските редици и беше на крачка от победата. бойко доста се изприщи. грешката й беше през последните 10 дни. трябваше да бъде по балансирана, по-сдържана и не толкова агресивна. уплаши хората. сега е важно да си вземат поука от грешките и да продължат. бсп имат достатъчно потенциал и подръжници. ако са разумни, те ще управляват успешно в най-близко време.

119

Анонимен

преди 7 години

Не ми е любимка,но я уважавам.Каква оставка ви гони,та тя приведе БСП в най-добрата си кондиция от много време насам!

118

Диди

преди 7 години

Много ми е противна тази жена. Сега съм раздвоена. Ако стои там, БСП ще отиде в небитието, което е добре. Но докато е там, такива гадости ще прави че не зная . . .

117

Анонимен

преди 7 години

На тази демокрацията и отне всичко, остана без капка срам.

116

Hhh

преди 7 години

Tikvooooooooooo mahni seeeee

115

Анонимен

преди 7 години

Уевина за Герб и Деси от Дулово

114

Анонимен

преди 7 години

За каква оставка говорите Бойко защо не даде оставка като шеф на партията като загуби президентките

113

Анонимен

преди 7 години

Има лии още комунисти от Герб беее

112

Анонимен

преди 7 години

Нинова никога не е била член на БКП за разлика от Бойко Борисов който е бил член на БКП до 92 год за протокола на Герб

111

ДОСТ

преди 7 години

КОГА КОМУНИСТ ДОСЕГА Е ДАЛ ОСТАВКА.САМО РУМЕН ПЕТКОВ МАЙ?....

110

До 125

преди 7 години

"Гражданино",личи ти отвсякъде,че си голям селянин/нищо лично към селяните/ГЕРБ победипо начина,по който побеждаваше винаги досега-със заплахи,че ако не са те,слънцето няма да изгрее,със заплахи към администрацията,че ще бъдат уволнени,ако другите спечелят,с купуване на гласове посредством саниране и други средства.Номерата им ги знаем,но за жалост "простия мат'рял"/думите са на ББ/не го разбра.

109

Анонимен

преди 7 години

А защо да подава оставка?Това могат да го искат само опонентите и във властта,от страх,че следващия път може да ги бие.Елементарно Уотсън.Да си стои там и да стяга редиците.Властта трябва да има сериозна опозиция,а не някакви хилави партиики,които са готови да се продадат заради далаверата.

108

Бай Гроздан

преди 7 години

Абе то кой социалист досега е подал оставка сам?

107

Гражданин

преди 7 години

Я па тая - колкото по я бият толкова повече ..." побеждава " Това можа да го измисли само комунист от ония " железните",но за съжаление те умряха за една кауза,която е пиедестал за лакомията и нахалството на другарките и другарите като самата Корнелия ! Тя е срам за цялата свястна партийна членска маса,но самата тя счита,че нахалството и лъжите й я водят към...прогрес?! То пък един прогрес-вече що години се извисява и не се види нито накъде води,нито докъде стигна-долна работа,а тя се гордее?!

106

ПИПИ

преди 7 години

Много е лошо да не си признаеш падането" демокрацията била виновна за всичко"а кой едно време беше седесар .Едно време предаде комунистите и стана седесарка ,а пък сега е върла комунистка .Ето затова загуби г-жо защото не сте наясно от кой сте!

105

Анонимен

преди 7 години

И едните и другите са маскари.