7

Анонимен

преди 7 години

Умирате си да ни занимавате с ненормални хора.

6

Webley revolver

преди 7 години

Да влезе в Гинес?! Трябва да влезе в психиатрия, там му е мястото. Освен ако, разбира се, не реши да дари цялата си колекция за да я изпробва българският народ върху всичките маскари, дето греят от билбордове и плакати в последните седмици.

5

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Ей тия секти трябва да се унищожават... Тия свидетели на Айхова, разни сатанисти и тн.... вредят на народа....

4

Анонимен

преди 7 години

Така е , човека е за лечение.

3

Един от Северозапада

преди 7 години

Напълно споделям мнението, че този човек не е с всичкия си.Не искам да правя аналотии, но у нас такива даже могат да станат народни представители.Законово няма никакви пречки за това. Няма психотестове, тестове за интелегентност, не се изисква даже образование.Въобще, съдбата на държавата, е поверена на хора, които или добре и изразително лъжат, или имат добра покупателна способност.

2

Хистори ченъл

преди 7 години

В Прага има музей на средновековните инструменти за мъчения. Доста е интересен с креативни идеи. И на този не му липсва креативност. Освен това има и много оръжия, които, ако са оригинални са истинско богатство, не само материално, но и като исторически артефакти. Все пак Инквизицията е исторически факт и следователно е обект на изследвания. Така че защо да не си спретне една частна музейна сбирка, хем и парици ще спечели.Това за самоизмъчването е малко смущаващо, но то си е негова рабОта.

1

Анонимен

преди 7 години

Това е човек със сериозни психически проблеми. Има остра нужда от специализирана помощ в комбинация с хапчета.