11

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са шампиони по купуване на избори.Не случайно най големия френски вестник"Монд" написа че Борисов може да печели избори,но не може да управлява после.

10

Анонимен

преди 7 години

Законно ли е официален документ, да е коригиран(преправяне) след като е попълнен...Така наречените протоколи

9

Анонимен

преди 7 години

Ще дойде и времето на тоягите, щом чрез избори не се чува гласа на хората.

8

Анонимен

преди 7 години

Пак бяха фалшифицирани изборите.Току що ми преведоха пари да пиша прости гербери:)))Кой *** ще гласува за тези милиционери освен назначените калинки на държавни длъжности?!

7

vfv

преди 7 години

Абе хора, защо не се обадите да ви разкажа откъде идват проблемите в секционните комисии, ами така просто си чешите езиците в предположения! Бил съм може би в 15 комисии и имам такъв опит, че направо книга са напиша, ама хайде....

6

Анонимен

преди 7 години

ИЗБОРИ НА НОВО, ДО ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ. ПО ДОБРЕ НОВИ ОТКОЛКОТО С МАНИПУЛАЦИЯ.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4 Кво да гледаме на коментарите под статиите , като 90 % от коментарите са от платени ***. Кутев не ви ли е казал колко сте ?

4

баю

преди 7 години

Ченовете или така наречени ху.йчета са хора на партиите. Това са зависими хора които броят бюлетините според това коя партия представляват. Колкото за смяната им по време на избори това е вадеочно че не си вършат работат според това както им е наредено. Не успееш ли да набавиш достатъчно гласове за определена партия си АУТ от секцията.

3

Потребител

преди 7 години

Явно,машинно и електронно гласуване + електронно правителство + лични карти с чип = никакви избирателни комисии, нулев неуправляем човешки фактор, избиране в реално време и т.н. Да имаш комбайн но да ползваш сърп не е от полза за никой по принцип но за ***, продажните и предателите е добре дошло. Просто "власт имащите" нямат ползва от въвеждането на гореописаното защото тогава ще лъсне колко са некомпетентни.

2

избирател-кючекчия

преди 7 години

За тиквата не знам,но близо 30% за бсп е абсолютно невъзможно!Просто няма как да стане!Освен ако избирателната активност е била около 20%!Това обяснява и 12% за турските партии,които преди вземаха по 6%!

1

Анонимен

преди 7 години

И мен ме съмняват тези избори, не може да има толкова промити мозъци да гласуват за Тиквата!