123

Диди

преди 7 години

Статията между другото прави много правдив анализ на нещата.Т.н. русофили са си повярвали че русия ни е дала нещо и руснаците се чустват неловко с тях, защото имат чуството че се очаква от тях да дадат нещо.Това нито им е на сърце нито им е намерението. Те просто вежливо отклоняват въпроса и се опитват да се измъкнат от положение.Те биха преговаряли сериозно с когото и да било друг, но не и с такива вярващи като тези които гласуват за Нинова.

122

Анонимен

преди 7 години

Другари ,обърнете внимание на положението във Македония там шета руската мечка заедно със српските циркаджии

121

От 152

преди 7 години

До АнонименНа мястото на звездичките беше написана дума, обозначаваща обратното на понятието "остър". :)

120

Анонимен

преди 7 години

Дедывоевали.

119

...

преди 7 години

Не знам за Русия, но винаги бих подкрепил съюз и близки отношения между Германия и България.

118

до по-далече от Руси

преди 7 години

Колкото по-далече от Русия-----Това как да стане!?Да нарамим Бг на гръб и да я закараме в други географски ширини?Тъкмо по-далеч и от Тр., а!Пфу, то, ако можеше..., ама, уви!!!!А, сега сериозно "никой не избира Съседите си" съответно, трябва да се научим да живеем с тях!Как?Не се месим в техните вътрешно-държавни дела и отстояваме твърдо ненамеса от тяхна страна в нашите вътрешни дела.Взаимоизгодно сътрудничество с тях в търговия, промишленост, наука и култура и изкуство!Те, така...

117

по-далече от Русия

преди 7 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията

116

упс...

преди 7 години

БСП съветофили, ГЕРБ класически русофили.----Отлично заглавие!Този път, редактора на статията е Напипала същественият проблем и критериите, които битуват в БСП от 198г. та до наши дни!Ръководството на БСП все още живее във времето и идеологията на БКП!Свърши се с комунистическата идеология "другари", дори в РФ!!!Крайно време е да се ориентирате в посока Социал-демокрация от западен тип!Едва тогава ще спечелите избори!А, сътрудничеството на Бг с РФ - само при взаимоизгодни условия!

115

Анонимен

преди 7 години

Руски издания използвали изборите в България за преброяване на "русофилите" !Пропуснали са да отбележат, че Догановата партия е най-русофилска !!!

114

четящ

преди 7 години

Нищо общо няма това заглавие с писаниятя в руската преса, точно обратното. Който може да чете сам да си прави изводите.

113

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Тоз пък руски пияндурник.... Руските пияндурници като се натряскат почва на всякъде да им се привижда русофили, русофоби, съветофили.....

112

Анонимен

преди 7 години

България не вярва на "руските газета" !

111

Анонимен

преди 7 години

Гробарите са проруска партия. Не премахнаха мопола на Русия в горивата. "Лукойл" не започна да плаща данъци на България. "Лукойл" продължава да твърди, че всяка година работи на загуба и не плаща никакви данъци. Русия продължава да ни продава руската газ на най-високи цени в Европа.

110

Анонимен

преди 7 години

Като е така,защо Русия не агитираше и за ГЕРБ,а само за БСП?Не е ли Путин,който се е дразнил от "непостоянноста"на Борисов?

109

Анонимен

преди 7 години

След като Путин загуби изборите в България,не му остава нищо друго,освен да реве от Москва,с провокации,за да внесе разкол в обществата у нас.

108

ognyanz

преди 7 години

Бойко през двата си мандата прекрати всички големи проекти с Русия. Ако това за този руски анализатор значи, че Бойко е русофил, то кой у нас трябва да е русофоб? И не е ясно за какво изобщо се публикува тази абракадабра.

107

Анонимен

преди 7 години

Леонид Решетников другарката корни го направи на гъ....з .Човека нищо лошо не е казал за България никога или аз не съм прочел и намерил ,във мрежата е пълно със негови интервюта ,които не ми вярва да вземе да ги прочете . Та има някаква шизофрения във отношенията между комунистите и Русия още не могат да разделят СССР и Русия .

106

Важно уточнение!

преди 7 години

Точно така.На историческа Русия симпатизира по-голямата част от българския народ, НО ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ на отделния българин. Важно е да се разбере това!

105

юбералес

преди 7 години

Всеки ден кремльовските СМИ в Русия приготвят някакви манджи, които ги продават за местна консумация. Често пъти манджите са стари - претоплени. Извън Русия манджите не се продават, защото ''пахнет плохо''.

104

Анонимен

преди 7 години

До до 121Щом имаш македонски корени наистина не можеш да бъдеш русофил, защото Русия нанесе най-голямата вреда на македонската кауза.