7

И аз съм виждал

преди 7 години

До Видялкакво беше при баща му, само да попитам дали сега имат коли обикновените хора? Не партийните величия. Аз като бях там се радваха на колело като малки деца. А така и не ни позволиха да разгледаме поне 1 магазин за местни, т.е. със зелени вони. За партийците и чужденците има др. магазини с червени и сини вони - да ти подскажа ако сличайно си забравил :)

6

Ким-Ир-Сен-Чен-Ун

преди 7 години

"Можем само да сънуваме за севернокорейските градове, магистрали, пътища, стандарт.."Бе не само ние, и самите севернокорейци ги сънуват. Щото такива работи могат да видят само насън.

5

Видял

преди 7 години

Можем само да сънуваме за севернокорейските градове, магистрали, пътища, стандарт... Дори и те са далеееч пред нас по всичко. Нищо, че денонощно ги оплюват.

4

bolbov

преди 7 години

Всичко си имат бил съм там.Не е в капиталисти ческо прахосничество с купони но го има всеки и то по равно. Това ги прави стабилни и демократични пролет и с екзекуции и грабежи едва ли ще настъпят.

3

Анонимен

преди 7 години

това което е сигурно е че технологично са много по напред от нас. интересно колко дена (часа) ние ще оцелеем при подобни санкции

2

NoMercy

преди 7 години

1. Улиците са празни ( хората са прибрани )2.Блоковете са осветени точно като за снимка ( иначе дали имат ток )

1

БОГАТ ГУЩЕР

преди 7 години

Аз пък съм *** и не ми дреме