11

Анонимен

преди 7 години

А кога всички брахте диаманти от Африка не мислихте, сега е късно.....

10

Гошо

преди 7 години

ЕС да мисли как ще оцелее и как ще успее да спаси християнството и да ни запази бели.Санкции трябваше да се наложат над САЩ ,още при Виетнам,Афганистан и Ирак.Техният глад за петрол и фалшива от никого нежелана демокрация, унищожиха десетки мирни държави.Арабските държави трябва да бъдат диктатури , тези животни имат нужда от репресия за да са кротки.И на нас ще ни дойде добре ,ама сме вече много извратени няма как да спазваме правила .

9

до 9

преди 7 години

И аз това се питам , като обикалят с кораби и ги товарят в либииски води , защо не ги разтоварват по либииските пристанища . Като го направят 2-3 пъти и ще се замислят

8

Анонимен

преди 7 години

Вместо да се чудят как да принудят африканските държави как да си приемат съкровищата,трябва да забранят на всякакви НПО да обикалят с корабите в Средиземно море и да ги уж спасяват направо от либийския бряг . Онези съкровища изобщо няма да тръгнат ако не знаят че ще ги спасят . Това е безумно. Кой нормален обикаля по улиците и прибира клошари в дома си . Ето, точно това правят тези нпо .

7

Некъф луд

преди 7 години

Смятайте какви пришълци идват от африканските държави щом и там не ги искат!

6

Анонимен

преди 7 години

Всеки има право да напусне Африка. Преди 100 000 г. всички сме тръгнали оттам

5

Анонимен

преди 7 години

Спрете им месото от диетата, че стават раздразнителни. Как е Либия? Има ли кой да вършее демокрацията там, или реколтата ще остане пак неприбрана?

4

Циник

преди 7 години

Цитат: "Стотици хиляди мигранти пристигат всяка година в Европа"Мне...не ПРИСТИГАТ - ИЗВОЗВАТ ГИ ЛУКСОЗНО Фронтекс, Италианската, и Немската флоти!След 10тина години Европа ще прилича на Ямайка!И тези м***ймуни никога няма да работят...ще се плодят, и разрушават социалните системи на приелите ги страни! Десетки милиарди - откраднати от джоба на европейския данъкоплатец!

3

Анонимен

преди 7 години

и като им спрете визите? те минават през браздата на талази,вие ще спирате визите на тези,дето искат законно през пункта. сетихте се, от както европа почерня.

2

Българина

преди 7 години

Ес толкова се е раздразнил чак почерня от раздразнение, неевропейци има на всеки ъгъл във всеки град. Халифата е неизбежен пък вие пак се дразнете. Лицемери

1

Анонимен

преди 7 години

Този Томас, въпреки че е от партията на Меркел, често успява да покаже, че има топки и твърди позиции спрямо нелегалната имиграция. Така трябва!