11

Аааа

преди 7 години

Кървави този експерт колко парички взел от големите партии: Истината е че изборите са купени ,някой задава ли си въпроса какво така няколко поредни победи на герб са факт а народът тъне в мизерия здравеопазване то е като бизнес образованието е на ниско ниво доходи пенсии .

10

Анонимен

преди 7 години

Що е то експерт и кой каза,че образите от картинката са такива?И кои ни управляват след 1989г ,кои ни докараха до днешното положение? Не са ли точно тези експерти и политици,които днес пак обясняват и обещават да се борят срещу това,което са създали за 27 г? Докога ще търпим една и съща мафия да се гаври и унищожава БГ-държава и народ?Каква ли не *** "експерти" не мина през управлението-адвокат-ликвидатори, икономист-приватизатори,бандюги,цар и гей-премиери,калинки и куку-министри...УЖАС!

9

Анонимен

преди 7 години

Докато не се пръкне нещо по-добро и достатъчно жизнеспособно, ГЕРБ са най-добрата алтернатива за управление.

8

Анонимен

преди 7 години

Гражданите, особено българските ***, не са достатъчно отговорни, че да им се позволи да управляват държавата. Ако тълпите можеха да са рационални, щяха да го правят, но тълпата винаги си избира лидер, а той се заобикаля с последователи и единомишленици и ... ето ти партия :-DКолкото и да не ви харесва, дами и господа, партийният модел на управление няма алтернатива. България има нужда от мислещи хора да избират мислещи политици.

7

Анонимен

преди 7 години

разделянето на хората на политически партии е начин за тяхното противопоставяне и разделение,за всички хора независимо от техните разбирания има някои общи стремежи,които могат да бъдат следвани след като бъдат разбрани,това е пътят.Политиците ни отвеждат от него защото не е в техен интерес да го виждаме,те искат да сме разделени и скарани и да следваме тях и техните интереси прикрити като наши

6

Тези ????

преди 7 години

От къде ги намериха тези. Изглеждат на майка и син !Лика прилика -- смехотворни

5

Анонимен

преди 7 години

за съжаление заглавието все още не е вярно и не вярвам скоро да стане,иначе,да ние не искаме политици да ни управляваме,искаме хора като нас и експерти в своята област,които не са политически ориентирани а защитават общочовешки ценности

4

аседесе

преди 7 години

Да, гражданите сме единно тяло с общ ум, като на пчелички от кошер, действаме задружно винаги ... Я стига глупости.

3

Анонимен

преди 7 години

Къде са тези граждани? Няма ги на площада. Няма ги и в парламента. Сигурно тайно са взели властта, докато са гледали вчера ухилената мутра на Бойко по телевизията.

2

Анонимен

преди 7 години

Слушането на цц ми действа като пристъп на метеоризъм а на бб подобрява перисталтиата и неоформено изхождане.

1

Анонимен

преди 7 години

А бе какво да слушам политолози, социолози и експерти, като каквото каже Бойко Борисов, тава става?Достатъчно е да слушам Бойко Борисов!