21

Анонимен

преди 7 години

тоя на сникмката не е човек , ре.птил е ,вижте му очите

20

трол

преди 7 години

325 евро-20 000 рубли,въй..това ще да е един от гениалните ходове на шахматиста

19

до 5

преди 7 години

Путин защитавал мюсулманския диктатор Асад,който избиваше собствения си народ,и радикалния ислямски Иран защото били преграда пред антихриста хахаха тук можеш да прочетеш всичко.

18

Анонимен

преди 7 години

руските опозиционери са патология;затова под ключ въпросът е приключен.нет человек нет проблем

17

luckyman

преди 7 години

Не вярвайте на хибридки! Не, че няма основания за протест, но целта е съвсем друга и винаги оставате изиграни от опитните манипулатори на Со рос!

16

ЛЯВ

преди 7 години

А бе какво лошо има да се протестира против корупцията? Тя да не би да е хубаво нещо че властите я защитават?Както винаги не си разбрал ... или по скоро водиш хибридна война, дезинформираш.1. власта не защитава корупцията - преди 4 месеца беше арестуван министъра на икономиката за подкуп. (в бг не знам да има арестуван министър)2. ако се бориш против корупцията трябва самия ти да си чист. (навални е осъден за присвояване на държавно имущество)3. протеста трябва да се провежда на разреше мяс

15

кой получи глобата

преди 7 години

Деншния творец на текстчетата е супер грамотен.И в двата пасажа има едно и също обстоятелство...15 дни лишаване от свобода...+..15 дни лишаване от свобода...Но творецът кърти кирпича с лафа:....Навални получи глоба в размер на 20 000 рубли (около 325 евро)...абе обраЗуВЪН нещо да си чувал за ...беше глобен... то излиза че е получил 20 каймета да си купи от оная козметика дето се краде на Варшавското летище, как за 3-400ЕУ стори убавътъ Илиенъ

14

с

преди 7 години

Браво мошеник мързеливец

13

Анонимен

преди 7 години

NIAKAF SI LUD KOITO SE MISLI ZA NE6TO . AMATIOR, KOITO E ABONIRAN ZA MNOGO NEPRIATNOSTI.

12

Анонимен

преди 7 години

Поредният маймунджуджелък. Имитираме някаква опозиция.

11

Анонимен

преди 7 години

А бе какво лошо има да се протестира против корупцията? Тя да не би да е хубаво нещо че властите я защитават?

10

Анонимен

преди 7 години

Абе защо ни занимавате с тоя политически труп? Безинтересен е

9

Анонимен

преди 7 години

Щом е забранен протест против корупцията това означава че тези които са го забранили са замесени в корупция и не искат това да излезе наяве.

8

Анонимен

преди 7 години

Абе защо ни занимавате изобщо с тоя политически труп?

7

Анонимен

преди 7 години

До 2Това ми е любимото :) да ми трябва разрешение за да протестирам :))

6

Анонимен

преди 7 години

Сирия е фокуса през който да се гледат всички събития,мъжествената борба на Сирийската армия няколко години срещу наемници на заплати и наркотици,които да ги довеждат до лудост и зверски изстъпления,един култ на смъртта умишлено назован"Ислямска държава"което не е ,но троянски кон за влизане в Сирия незаконно през задната врата,доведоха до истерия омразата срещу Русия,която стои на пътя на падане на човешката цивилизация и замяната и със сатанистко световно правителство под антихриста.

5

do 5

преди 7 години

putin izbiwa i swoite i normalnite.....DJUDJE

4

Анонимен

преди 7 години

Главният враг на нашето време мерено по стандартите на Оруел е Путин.Това е защото той спира разрушението на Сирия,обявия,че Сирийската армия има право да се защити срещу терористичните ционистки бомбардировки и Сирия не може да се раздели на 4 части както е планирано от десетилетия,т.е.унищожението и,това забавя унищожението на Иран,който е най-голямата преграда пред падане на Средния изток и построяване на храма за антихриста.

3

Анонимен

преди 7 години

Кюрдистан е необходим за спомагане на балканизирането на Средния изток и превръщането му в съюзник на ционистките окупатори и агресори.

2

неминонА

преди 7 години

Навални си е жив късметлия с тази символична глоба. Все пак да си пребърка джобовете на излизане от ареста..