24

П.Петров

преди 7 години

ГЕРБ ще управлява с Марешки и подкрепа от "патриотите" и тайна подкрепа от ДПС. След това БСП и ГЕРБ ще разцепят "патриотите" на русофили и не русофили, ДПС тайно и тях ще подкрепи и БСП ще направи кабинет, който отново ще бъде свален с протести. До две години пак цирк, докато сме все така до шия в оборския тор! Не очаквам нищо по-добро!Ако недоволството е голямо, защо избирателите избират същото!?

23

тонката

преди 7 години

*** народ слаба държава. Смее ни се целия свят. Бай *** ето това заслужаваме и Делян Пеевски, защото който мисли че двамата не играят заедно явно е сляп. Боко ни продаде на турците, не го ли чухте оня ден? Той си има държава - новия Лукашенко.Умирайте си в мизерията и в страха да някой призрак от миналото да не би да направи хляба 5 стотинки

22

???

преди 7 години

ГЕРБ от 84 депутати в предишния парламент, сега ще имат 95-96 депутати, а и имат около 75000 гласа повече в сравнение с предишните избори през 2014 г.-=-БСП - преди 39 депутати, сега около 80 и около 460000 гласа повече.-=-ДПС - предии 38 депутат, сега 26 и около 170000 гласа по-малко (ДОСТ)-=-АТАКА,ВМРО,НФСБ - преди 30, сега 26 депутати и около 65000 гласа по-малко-=-Отпадат СДС, ДСБ, Кунева и разни други от техния турлюгювеч, както и АБВ и бившата партия на Бареков

21

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ печели защото нормалните хора в БГ отдавна не гласуват.Просто няма за кой.Гласуват единствено държавните служители, кариристчетата дошли от село и ро-мляни-те.Това е електоратът на ГЕРБ - винаги един и същи - 12%.

20

Анонимен

преди 7 години

Кат манеш държавните рантутници и ромуланците!Колко ли заблудени подмокрени тьотки са гласували за бойчето?!...

19

Ха ха

преди 7 години

И да цъкате минуси, истината е една -от Кумонделите по-големи крадци нема.

18

Do 15

преди 7 години

Да бе! Курнелията , таз кукумявка ли ша ми хвалите?!?!? Много беше сигурна в победата, сега се скри, като партизанин след акция на мандра!!!

17

До 15-Анонимен.

преди 7 години

Само такива като Борисов могат да обуздаят,,чугунените глави"като теб които разплакаха мамата на България за 45 години.Не е идеалния,но такива екстремисти като Нинова и милионерите около нея могат да ни съсипят за пореден път.Ако Борисов е срам то Луканов и Виденов и сега Нинова са смърт за България.Аз бях другарю от тази българска младеж на която твоята партия беше сложила пранги,а за соц.реализма в културата всички знаем.А вие от ППОто си бяхте идеално на наш гръб.Стига експерименти !

16

ПАТРИОТ

преди 7 години

Само ПАТРИОТИТЕ, бихме турците!!!

15

да

преди 7 години

такава загуба претърпяха патриотите, че каквото кажат това ще ставаправителство без тях не може така,че... вярвайте си на глупостите

14

Анонимен

преди 7 години

Недоволни граждани избират пак герб. Нелепо е! Когато си недоволен от продавача, сменяш бакалията.

13

Анонимен

преди 7 години

Какви патриоти, начело с агент,,Иван"/Каракачанов/ от Шесто главно на ДС.Колко години минаха ,а те продължават с,,игритеси"Наистина трябват още 20 години за да ги изчистим.

12

Анонимен

преди 7 години

Борисов е срам за българската държава, срам на български език, срам на българската наука, срам на български младеж, срам на българска култура! Катастрофален вот за България.

11

Факт

преди 7 години

Този парламент ще докаже,че България без мажоритарен вот няма да има стабилен кабинет.Събирате се и изменяте изборния закон и толкоз ,умници . И Бойко го знае чудесно

10

До 8-Анонимен

преди 7 години

Троловете на едни или други сте вие,,децата".Човек на нормална възраст и не свързан с БКП ,няма нужда да е ***.Той е видял и преживял достатъчно за да има собственна позиция.

9

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ не могат да управляват и само с ОП. Така че нови избори наесен ...... Радев ще командва пак .

8

д

преди 7 години

Истината е че тримата *** се събраха в Обединени пАТРИОТИ (МАФИОТИ) само защото щяха да последват Седесетата .......

7

ф

преди 7 години

Глупости говориш .......Сектите ви обединени в 3 в едно не ви дадоха и 10 % ,а социолозите на Кремъл лъгаха като луди ,че едва ли не вземате властта . Сега ще гледате като прости в НС.То и вие сте си такива. А дали Радев е русифил това е друга тема,ако е по -зле за него ,но едва ли е толкова глупав като вас.

6

RALIKATA E OGROMNA

преди 7 години

До Анонимен 1TOZI NA PUTIN NA MALKIAT MU PRAST NE MOJE DA STAPI, TI DOBRE LI SI BE ?

5

Радеф

преди 7 години

Пичуви, как съ дига самолета? Сложиха *** президент на сила и се чудя кво стаа.