119

разбира се

преди 7 години

Жените са по-умната част от населението.

118

Цоко

преди 7 години

Един много умен мъж каза, че има едно поколение което за съжаление е безнадеждно, точно това поколение си избира човек с маниери на кръстник на мафията и манталитет на селски бабаит да ръководи държавата.

117

Анонимен

преди 7 години

Щом шведите са гласували за боковите е ясно как са спечелени изборите))))

116

АнтиГЕРБ

преди 7 години

До 141 АнонименНинова /майката/бе доста напориста и това отблъсна много жени не само до 30т., който гласуваха за ББ/силният, бащицата, закрилникът/! Инфантилност, но образът на Цачева от президентските избори се припокри с този на Нинова! пп БСП не предвидиха!

115

Anonimen

преди 7 години

Ако патриотите направят много компромиси и не изпълнят обещанията,които дадоха на хората,в следващия парламент,който може и да не е много далече,може и да не влязат.

114

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ пък обрала вота на младите до 30 г.-Ами те младите до 30 г. не знаят на кой свят са,затова Трътлестия от Банкя ги залъгва лесно.

113

Анонимен

преди 7 години

ЕС, САЩ, ГЕРБ!

112

Анонимен

преди 7 години

Б.Борисов:На нас демокрацията само ни е дала".Така е.Даде ви.Много ви даде.Да бяхте дали поне малко и на нас.

111

Анонимен

преди 7 години

Нека краденето да продължи СЕГА!

110

Анонимен

преди 7 години

А народа пак се хвана за късата клечка.

109

Македонски

преди 7 години

До смешен плачКато искате- има един термин, нарича се "пряка демокрация"!Бъдете активни, ходете на събрания и митинги, издигайте хора, в които вярвате, участвайте в политическия живот и формации!И търсете сметка на тези, които сте издигнали!Много ясно, че като седите на ракийка пред телевизора и сте зрители на целия процес, все едни и същи парвенюта ще ви спускат!Аз гласувах за човек, на който вярвам- взели 1 процент, много важно!Важна е идеята!И да не ни е срам от нашата безучастност!

108

Генерал Куропаткин

преди 7 години

Ай стига бе!Не е ли грабнал женския вот, приятелят на Ташунко Сапа, първи пожарникар и футболист на републиката, сексбомба и символ на мъжки самец!?Това е нереално просто....

107

Тинев

преди 7 години

Юруш на маслините!Който изпревари той ще свари!И.И, нов бардак със стари к**ви не става!

106

смешен плач

преди 7 години

Искаме ново управление , с нова визия и програма , ......гласуваме , браво на нас, и получаваме......добре познатото старо.? - Защо трябваше да се хвърлят 30 млн.народна пара/ няма за пенсионери,за здраве. и т.н./ , за удовлетворяване на каприза " преброяване на дивите зайци".

105

Анонимен

преди 7 години

Ами естествено, че най-младите. Те история не са учили и бойко с неговите глупости за "комунизма" и "лагерите" може да обърне внимание САМО НА ТЯХ! Докато по-големите НАИСТИНА ЗНАЯТ, пък и са учили и за фашисти и партизани. И не гледат така едностранно и не се "упиват" от захарни приказки! А пък младите....те и така и така тука няма да се задържат, бойко с неговата политика само ще изпъди и малкото останали! Ще прибере и последните пари от бръкселските зелки, а вие народе...щом сте толкова "умни

104

Анонимен

преди 7 години

Герб спечели с гласовете на едно малцинство;) По обяд вчера в кв. Максуда гр.Варна, един ромски глас струваше 150 лв.Радвайте се или плачете но ромите определиха кой печели

103

ГЕРБ прави избори

преди 7 години

" Сред ромите пък побеждава ГЕРБ. "Лошото е, че само ГЕРБ имат парите да си купят техните гласове, а те са определящи кой ще победи на изборите. Те стават все повече, а българите намаляваме. Нищо чудно на тези избори, само около 40% от гласувалите да са българи, около 12% турци, а останалите 48% да са онези, чиито гласове се купуват. Не трябва да се заблуждаваме, че те са само 4,9%, както показва преброяването от 2011 година. Етнос по произход е важното тук, а тогава процента скача на 30-50%.

102

Истина

преди 7 години

Най-младите ***? Това трябва да се уточни, когато става въпрос за ГреП!

101

валери

преди 7 години

До есента БСП ще падне под 20 процента !

100

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНа следващите предсрочни избори ГЕРБ са аут, това им беше за последно.