13

Я

преди 7 години

До бай КолюКви 300 лева, кви 500?! Хората са масово с пенсии под 200 лева...

12

Анонимен

преди 7 години

Фарс "демокрация": Действие първо: "Избори" мина, започва дейстие второ: "Народните" избранници се борят за кокал извинете - власт.

11

Анонимен

преди 7 години

Щом има пари за субсидии на партиите и избори всяка сряда и всеки петък, значи има за заплати и пенсии!

10

Анонимен

преди 7 години

БСП пак загуби както винаги

9

факт

преди 7 години

Слава богу ,че реформаторите невлязоха.Тия са опасни колкото ДПС/ДОСТ когато имат в редиците си национална предателка като Миглена Кунева.Тази неграмотница разпродаде страната за стотинки , пренареди азбуката и се чудеше как можело пенсионерите да не изкарват с 200 лева.Супер се радвам ,че нито турците са на власт нито тая неграмотница ще извива ръцете на Герб и ще поиска 5-6 министъра за някакви 5-6 гласа.Само ме е яд на Московски този човек не заслужава да е в тази грозна партия.

8

Професор

преди 7 години

Нали БСП обещаваха 1000 лева заплати? Защо не ги вдигнаха? Бойко нищо няма да вдига освен данъци и такси защото страната има нужда от стабилност.

7

Aнонимен

преди 7 години

Време е за почистване на ***, събирал се 27 години в парламента.

6

Турчина

преди 7 години

Май герб и патриотите имат достатъчно депутати да сформират правителство. Ха да видим сега обещанията им от 300лв минимална пенсия и по високи заплати. Ако наистина спазят обещанията си и аз ще гласувам вече за тях, ако ли не с какъв морал ще направят правителство незнам

5

Георги

преди 7 години

Няма да го бъде дълго това НС.

4

Анонимен

преди 7 години

Патриотите ще рекетират бб и пак ще има високо кръвно и оставки! Няма да се съгласи с минимална пенсия 300 лева и жива охрана на границата.

3

Анонимен

преди 7 години

Тия Обединените патриоти излезнаха много хитри,браво на тях,направиха си обединение само и само да си влезнат в парламента и папкането да продължи.

2

:)

преди 7 години

ДПС ще са трета политическа сила!

1

Факт

преди 7 години

При тези резултати:ГЕРБ - 96 депутатиБСП - 79АТАКА, ВМРО, НФСБ - 27ДПС - 26Вола на Марешки - 12