7

Анонимен

преди 7 години

Марешки реално сам се провали! Ако беше запазил образа си на несистемен играч, щеше да запази своите гласове от президентските избори и да обере разочарованите от все по-открито фашистката политика на тъй наречените патриоти и като нищо можеше да удари 20%! С признанието си обаче, че ще е патерица на ГЕРБ, реално загуби възможността да бъде този несистемен играч! Тогава прогнозирах че е загубил половината от избирателите си, а той се оказа че е загубил 2/3 и не еприбавил никакви нови

6

Анонимен

преди 7 години

И забележете, това е след крайна мобилизация на БСП - всички баби до една спряха да мятат хиледарки през прозорците и отидоха да гласуват! А десницата е доста разединена и разколебана.Какво ли ще е ако стане обратното?

5

Анонимен

преди 7 години

Няма друг толкова *** народ!

4

Анонимен

преди 7 години

Нов бapдак със стари туркини ХАХАХАААААААА

3

Анонимен

преди 7 години

хората набиха як шут на така наречените десни. видя се какви са клоуни. Единствения десен и признат от европа политик е премиера Борисов. Всичко друго е ***

2

ф 15

преди 7 години

Каквото и да говорим Бойко Б си остава най -големия политик на новото ни време. Разбира се с толкова женоря той като петльо си е мястото .Няма конкуренция реално .Срещу него са жени ,един Доган и костовистите.Това конкуренция ли е? Естествено ЕС го харесва и докогато има ЕС Бойко ще е начело . Живков в демократично време.

1

Анонимен

преди 7 години

Секционите избирателни комисии масово са съставени от държавни служители. Явно са ги натиснали да понапомпват още гласовете през последните часове. Ясно ни е кой подкрепят.