113

анонимен

преди 7 години

прахосани пари от тиквата да разбере,че българите не са простаци и не го ИСКАТ.

112

работа ясна

преди 7 години

Герб + Оп + Воля а бсп пак ще си сложи феса и с дпс в опозиция

111

пенсионер

преди 7 години

До-113И какво от това като върнат мандата ГЕРБ?Единствения вариант БСП да направи правителство е:БСП+ОП+ДПС което е почти невъзможно, след изявленията на тритепартии.Но като знаем как комунистите са готови на всичко за власт,няма да се учудя.

110

сминдух енд чесън

преди 7 години

Искахте си бай Тошо,на ви сега парламент само от комунисти и елементи на комунистическата ДС,даже за цвят няма кой да се пречка.

109

т.минал 2

преди 7 години

Софийската мутра ще каже на банкерката си извади милиард евро за варненската мутра , нс е селски бардак купуването и продаването на партии не е престъпление.

108

Анонимен

преди 7 години

Няма друг толкова про/ст народ!Избираха човекоподобният 2 пъти, той няма топки и не изкара и двата мандата.Избяга като нас/ран, а ***/те го избраха 3-ти път!Много ***.ци, много нещо.Тресе ги Стокхолмски синдром-обичат убиеца си.Казано е отдавна:не народ, а мър/ша!

107

ЕДИНСТВО

преди 7 години

Все сме разделени!Нормално е да управляват ГЕРБ и БСП, като ГЕРБ предложат програма за управление, съобразявайки се е някои от точките в програмата на БСП и министерскиместа на БСП. Нормално е, но за съжаление е невъзможно. Натискът отвън и ДС манталитета отвътре (и при двете партии) не позволява. Губещите са само Българите, вече 28 разединени - то не бяха сини и червени, то не е град-село, ето и най-лошото българи-турци... В тези сложни времена така е бива!

106

Анонимен

преди 7 години

Има малка вероятност на ГЕРБ да им е останал здрав разум и да върнат мандата!Предстои да видим!

105

Анонимен

преди 7 години

В очите на света как изглеждат нещата...-Борисов:Кой ще и даде на Нинова да управлява големите пари, ха ха ха-от Брюксел:Пари няма, Баце управлявай, ха ха ха...

104

Анонимен

преди 7 години

Както знаем от практиката ГЕРБ не е изкарал до край нито един мандат-дори кметски такъв на Борисов.Стабилно правителство,няма да бъде направено,а всеки който се включи в него,знае това,знае че ще е за малко и апетитите ще са големи-тоест краденето.Електоратът на ГЕРБ,ако не се топи,в най-оптимистичния вариант стои на едно ниво,а този на БСП се увеличава.Все ми се струва че ни очакват интересни политически дни!

103

Анонимен

преди 7 години

А защо тези милиони да ходят при пенсионерите при положение, че те така или иначе ще ги изхвърлят през балкона?Според мен тези пари трябва да ходят за строеж на магистрали и тунела под Шипка. Така нещо ще остане реално построено.

102

анонимен

преди 7 години

е как ще влязат в парламента Реформаторите, като нямат 4%, какво само лъжете, баси малоумната медия!

101

th

преди 7 години

Добре, че ГЕРБ победиха. Сега да си оправят бакиите в държавата, които сътвориха. Да си носят пълната отговорност, а не да се оправдават със Станишев и Ореха. Евентуално ГЕРБ+ОП събират повече от 121 депутата, така че ще си управляват заедно. Но как ББ ще се оправдава, че управлява с популисти? И на мен ми се струва, че Сф избра ГЕРБ защото ако си в малък град и работиш за 450-500лв едва ли би гласувал за мафиози. Но ако вадиш някой лев в Сф не те интересува социалната политика, а магистралите.

100

Анонимен

преди 7 години

Защо? Бежанците имат право да се заселват където си поискат.

99

Анонимен

преди 7 години

Борисов да каже колко струва на България, два пъти оставка и нови избори? Тези милиони за задоволяване на егото му, можеха да отидат при пенсионерите! Издръжката за 1 ден само на едното му куче е месечната пенсия на 12 пенсионери.

98

Анонимен

преди 7 години

Сага герб ще започне заселването на бежанци по общини, за да обогати генофонда ви .Радвайте се българи . Нинова искаше да отмени постановление 208 , но каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.

97

Beta

преди 7 години

До тук, било каквото било. Който крал, крал. От тук нататък постарому.

96

мда мда

преди 7 години

Страхотно забавление е да гледаш как рубладжиите се влачат и страдат от агония хехе. Другия път пак за ГЕРБ ще пусна да им е гаднои и да се позабавлявам отново.

95

Анонимен

преди 7 години

преди народът да изхвърли мошеника Бойко от политикатае нужно той да му се качи на главататова ще стане30% увеличение на газа, води до увеличение на хлябаувеличение на водата и токаувеличени здравни и социални осигуровкиувеличени акцизи цигари , горивапоследната стъпка ще бъде увеличен ДДСи нови кредитичак тогава ще го изхвърлятима време

94

Дивергент

преди 7 години

Избори до дупка,а?" Кастата над кръвта"е нема да стане...