42

край

преди 7 години

Изборите са нелегитимни - избирателната активност е по-ниска от броя на хората които казаха да се смени системата с МАЖОРИТАРНА.

41

Анонимен

преди 7 години

Според последни данни "Да, България" имат почти 3.6-3.7% и имат реален шанс да влезнат.

40

до недоволните

преди 7 години

По-долу някакви хора заплашват,че щели да отидат на терминал 2,защото не знам си какво.Щом искате да живеете в чужбина и ви стиска,приятен път,пожелавам ви успех,но не мога да разбера,защо очаквате,че някой тук от пишещите,ще се трогне от загубата на компанията ви?Който иска е отишъл,който не иска,си стои тук,а тези,които искат,но не им стиска,само говорят за това.(9 години живях в Германия,на 30 съм и от 3 г. отново съм тук.По-щастлив съм отвсякога.)Приятен полет...

39

Анонимен

преди 7 години

10-12 депутати делят ГЕРБ и БСПАбе то и от един сантиметър повече може да се предизвикат адски болки.

38

само питам

преди 7 години

Кака корни де се скри?

37

Анонимен

преди 7 години

*** днес ли подава оставката или утре?

36

П.Петров

преди 7 години

НИ рИветИ после, че сте си поръчали от същото - корупция, беззаконие, мизерия !

35

Анонимен

преди 7 години

Аз понеже след месец и нещо се отправям към Терминала и днес не отидох да гласувам. На вас честито и още дълго да разтягате същите локуми. И не, няма да мия чинии напротив и да, радвам се, че активността няма и 50%, значи има и интелигентни хора в тая държава, които да не пълнят джобовете на мафията. Гордея се и с хората, които гласуваха за малките партии! Останалите фенове на БСП-ГЕРБ мафията да си блеят, не ми пречат.

34

zzp

преди 7 години

Vse novi izbori pravim no vse sistite boklutsi sa pak na vlast,breh egati tipia material.Takovo chudo sveta nee vijdal,ey zatova tozi prehod nikoga nema da svirsi.

33

Анонимен

преди 7 години

Още една цифра от реално броени бюлетини няма:В 8 часа изборите приключиха на повечето места и сега В МОМЕНТА бюлетините са на масите и се броят. После ще напишат резултата в секционни протоколи и ще ги носят за предаване в РИК.Какви са тези проценти сега? Ми някакви частни фирми са питали някакви хора като излизат:- Ти бе, ТИ за кого гласува току що?Ама медиите ги третират като резултат.И да видим утре как магически тези проднози на частни фирми ще съвпаднат с "броените" бюлетини.

32

Ахмед Османль

преди 7 години

Важното е че ДПС ги мина Пишман патриотите като рали! Хахахаха хижи ижи хахаха!

31

Хитър Петър

преди 7 години

ДПС си е трета политическа сила и не губи нищо, БСП също, както и ГЕРБ. Тройката крадци не отстъпва първите 3 места.

30

ЧЕРИ

преди 7 години

ТО ПЪК ЕДНА ПОБЕДА! ГЕРБ СЪС СЪЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ КАТО МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ. А ЗА БСП КАКТО КАЗВАТ "ТЪПИТЕ" АНГЛИЧАНИ: ПО ДОБРЕ СИЛНА ОПОЗИЦИЯ НА СЛАБА ВЛАСТ ОТКОЛКОТО ОБРАТНОТО. 4% - ГОЛЯМА ПОБЕДА. ИЛИ С МАЛКО, НО ЗА ВИНАГИ. КАКТО КАЗВАТ "БРАТЯТА" ТУРЦИ- ВАЙ, ВАЙ,ВАЙ.

29

Анонимен

преди 7 години

Лози ли сте? Кви сте бе лозите социо... Преди малко затвориха секциите и вече сте готови с разултата! Аман от вас! Време да ви забранят със закон! Или да ви изртъгнат манипул***торските говорилни-езици. От гнила кошница банани, кой банан да избереш? Айде бе лозите, социо.... Кажете?

28

Анонимен

преди 7 години

29 субСидеров гласува за ДПС....Хахаха

27

Анонимен

преди 7 години

Гурбетчия ти си ДПСар нали?

26

kon

преди 7 години

Сега ще се разбере дали Корнелия има дупе да си подаде оставката.Ако го направи заслужава уважение.

25

Анонимен

преди 7 години

21 Уахахахахха..Сидеров по-точно пак ви прекара. Иначе сам с Атака взимаше 3 % и не влизаше в парламента. Ухахахаххахахаах....Изпердаши ли ви пак?()

24

До 3

преди 7 години

И недоволните като си тръгнат през терминал 2, кой ще остане в България? Любителите на кебапчета ли? Бива да се пишат глупости, ама стига вече. Истината е, че изборите ги печели Москва и че ще се сбъднат мечтите на рубладжиите да има източна румелия при турците и северната част към хаганата. И 200 г не можахме да го докараме след освобождението....

23

Анонимен

преди 7 години

Като дойдат гласовете от Турция Дост ще мине границата.